resim
Mehmet Akgün
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 10
    9 aralık 2013 beşiktaş sivasspor maçında bu sezon ilk kez şans bulmuş ve ilk yarı vasat, ikinci yarı ise iyi bir performans ortaya koymuştur. ortalama düzeyde seyreden bir kariyeri olduğunu söylemek yanlış olmaz fakat o da ayağına gelen şansı geri tepme hatasına düşmeyip kısa süreliğine de olsa yıldız olanlardan...

    2009-2010 sezonunda formasını giymekte olduğu willem ii eredivisie'de 17. olur ve küme düşmemek için 16. sıradaki sparta rotterdam ve eerste divisie'den gelen 8 takımla birlikte play-off'lara kalır. bu arada eredivisie sonuncusu waalwijk küme düşerken yerine eerste divisie şampiyonu de graafschap yükselir. play-off'ta eredivise takımları kümede kalma, 8 eerste divisie takımı da bu iki takım yerine eredivisie'ye yükselme mücadelesi verecektir.

    play-off'lara 2. turdan katılan willem ii 1. turda agovv apeldoorn'u geçen fc eindhoven'i eleyerek 3. ve son tura kalır ve go ahead eagles'in rakibi olur. iki maç üzerinden oynanacak bu eleme turunu geçerse kümede kalacak, kaybederse yerini rakibine bırakıp küme düşecektir. ilk maçta 1-0 mağlup olurlar.

    ikinci maçın 90 dakikası frank demouge'nin 27. dakikada attığı golle 1-0 willem ii lehine tamamlanır ve maç uzatmalara kalır. 66. dakikada oyuna giren mehmet akgün 99. ve 115. dakikalarda attığı gollerle takımını ligde tutar ve günün flaş ismi olur.

    (bkz: 16 mayıs 2010 willem ii go ahead eagles maçı)

    http://www.youtube.com/watch?v=Fkw0rNu5SEo
App Store'dan indirin Google Play'den alın