• 114
    iyi bir galatasaraylı genç yöneticidir. dün ki konuşmalarının zamanını manidar buldum. malum ülkenin siyasi gündeminde cemaat-hükümet arasındaki sürtüşmede, babası izzettin doğan cemaat yanında saf tutmuştur. hani buna güvenerek dün hükümetin federasyonun varlığını koruduğunu ima etti. alt liglerde yaşananları anlatmaya çalıştı. bu bugün mü oldu? demirören geldiğinden beri aynı şeyleri tekrarlıyor, tüm taraftar grupları. galatasaraylılar daha sık. eee hiç mi duymadınız? sadece demirörene has bir durum mu bu? daha önceki başkan ve federasyon yöneticileri aynı elden çıkmadı mı? niye konuşmadınız?
    sedat bey bu soruya aynı yayında cevap veriyor;
    - biz her şeyi biliyoruz, yeri zamanını belirleyip öyle konuşuyoruz.
    başka bir soru geliyor o zaman kendisine, neden şimdi? şimdi konuşmanın yerinde olduğunu düşünmenizi sağlayan sebep nedir?

    siyasi düşüncem, bu gerilimin dışında ikisine de muhalifliktir. bir galatasaraylı olarak, galatasaray çeperinde soruyorum bu soruyu. zaten yönetim samimiyetini yitirdi, bir de böyle cin ali oyunlarıyla oynamaya çalışmak, adalet isteği değil, güçlünün yanında olma telaşıdır.

    galatasaray taraftarı ve camiası eminim olanların farkında. bu yönetime has bir tutum olsa gerek diye düşünüyorum bu yaşananları. herkes şimdilik sineye çekiyor. üfleyerek söndürmeye çalışıyor. göreceğiz, zaman ne gösterecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın