resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 873
    gaziantep ile 3'te 3 yapmasından sonra gaza gelmiş yazar gibi görünmek istemem ama eğer kafasını teknik direktörlüğe tamamen verir ve ben bu işi yapacağım derse türk futbolu 2. fatih terim'ini kazanır. mevcut antrenörler içerisinde fatih terim gibi başarılı olacak ve dominant olacak tek kişi kendisidir. karakter ve zeka olarak fatih terim çizgisinde. egosu da hiç yabana atılacak cinsten değil. bana göre bir teknik direktörde olması gereken özellikler onda var. geriye kafasını vermesi ve ben bu işi iyi yapacağım demesi kalıyor.

    sergen dışında antrenörlere baktığımızda etliye sütlüye karışmayan, ona buna laf atıp arayı bozmamaya çalışan, başkanların suyunu giden tipler. türk futbol tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş ertuğrul sağlam şampiyon olduktan sonra silindi gitti. şimdi hangi takımda antrenörlük yapıyor cidden bilmiyorum.

    sergen öyle değil. sergen antrenörlüğe devam ederse her zaman adından söz ettirir, dominant olur ve lafını kimseden esirgemez. kimseye de eyvallahı olmaz. medyada biraz kendisine destek olacak ekip yaratırsa onu kolay kolay da silemezler, yiyemezler.

    umarım kafasını antrenörlüğe odaklar. ben kendisinden ümitliyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın