2013-14 Türkiye Basketbol Süper Ligi 9.Hafta Maçı
20:00 Abdi İpekçi Spor Salonu
72 - 62
  • 17
    zafer haftasına girdiğimiz şu günlerde ilk mutluluğu yaşayacağımız maçtır. istatistiklere bakarsak 2006-2007 sezonundan beri şikecilere kendi sahamızda yenilmiyoruz,bu maçta da biletler günden öncesinden tükendi ve yine o muhteşem desteğimizle zaten maça 10-0 gibi bir farkla başlıyoruz bana göre.

    saha içine inersek;evet takım kimyasında sıkıntılarımız olduğu doğru fakat takım ruhumuzda her takımdan fazlamız var bu ligde. şikecilerin euroleague başarısı yabancılarından aldıkları katkıdan geçiyor ve statü gereği ligde vasat ve düzenli oynayamayan türk oyuncularını oynattıkları için karşımızda ciddi anlamda bocalayacaklarını düşünüyorum. bizde ise ender,furkan,sinan,cenk gibi türk oyuncuların takım rollerinde ciddi yer edindikleri için lig mücadelesinde ciddi anlamda öne çıktığımızı düşünüyorum.

    son bir not olarakta malik hairston'un lisansı çıktı ve bu sene düzenli verim alamadığımız domercant yerine kadroda olacak bugün. hairston milano'da en büyük performanslarından birini 27 sayıyla oynadığı maçta şikecilere karşı vermiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın