• 82
    fenerbahçe'nin bu maçtaki galibiyetini şansa bağlamak çok doğru değil. çaykur rizespor futbolun hiç bir gereğini yerine getirmedi. her topu ileri attılar görmeden bakmadan. bu şekilde puan alınamaz hiç bir maçtan. kötü bir takım zaten. kendi evimizde oynadığımız maçlar arasında en çok gol pozisyonuna girdiğimiz rakipti. zayıf ortasahası, arkasında büyük boşluklar veren fenerbahçeye karşı 3 pas üst üste bile yapmayı beceremedi.

    serkan kırıntılı da ikinci yarı ilk goldeki şikesi göze batmasın diye iyi oynadı. zaten bir gol hediye etse yeter abartmaya gerek yok. aziz yıldırım ve tayfası geçen yıldan dersler çıkarmışlar belli ki.

    hakemin * atladığı bir çok kart var maçta. caner kesinlikle ikinci sarıdan atılmalıydı. öncelikle topa elle dokunduğu için, ardından hemen o pozisyonun duran topunda, top durmadan kullanılınca hakem tekrar ettirdi diye ellerini yerlere vurarak abartılı bir şekilde isyan ettiği için sarı kart verilmeliydi.

    fenerbahçe oyuncularının fırsat yaratmak için her türlü yolu * * denemesi gerçekten midemi bulandırıyor. her maç en az 2 kez cezasahasında kendini yere atmalar, en az 3 kez de tehlikeli olabilecek noktalarda faul yapılmış gibi yere düşmeler, defansta adamın üstüne çıkıp sonra adam kambura yatmış görünümü yaratarak abartılı atlayışlar ve daha nice şark kurnazlıkları. bir takım her yönüyle nasıl bu kadar antipatik olur anlam veremiyorum. önceleri adamlığını takdir ettiğim mehmet topal ve dirk kuyt bile o kulübe gidince başka insanlar oldular.

    öyle ya da böyle 3 puan daha fenerbahçe hanesine yazıldı. bu sezon * işimiz çok zor sözlük. her şeye göğüs gerebilecek kadar güçlü değiliz bu aralar. rakibimiz hiç bir zaman haftada bir değişen ve yeşil saha üzerinde bize gol atmaya çalışan bir futbol takımı olmadı bizim. bu lig 34 maçlık bir futbol turnuvasından çok daha fazlası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın