resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 1184
    galatasaray teknik direktörü. galatasaray taraftarı olduğunu sanan biri "mancini severlerin" kaç hafta daha dayanabileceğini soruyor. bu soruyu sormak için asgari ve azami iq'nun kaç olduğunu merak ediyorum. çünkü bu cümleyi kurmak için şüphesiz bir miktar zekâ gerekiyor, ama bu cümleyi kurmamak için de bir miktar zekâ gerekiyor. yani en azından 80'den sonra eşyanın tabiatı gereği, herhangi bünyenin bu cümleyi sarf edemeyeceğini düşünüyorum.

    mancini severler ne lan? galatasaray teknik direktörü bu adam. tabii ki destekleyeceğiz. adamlar başarısız olmasını istiyor resmen. bu nasıl bir karakterdir? nasıl bir taraftarlıktır, anlamak mümkün değil. terim'i seviyor olabilirsiniz, ama onu sevmeniz mevcut teknik adamdan nefret etmenizi mi gerektirir? bunlar güce, nefrete tapmadan sevgilerini anlatamayan insanlar. apaçilik resmen, başka bir şey değil.

    bu adam galatasaray'ın teknik direktörü. isterse yılmaz vural olsun, desteklemek benim boynumun borcu. ötesi beni ilgilendirmez.

    ben hep, ama hep diyorum, türkiye'deki en niteliksiz taraftar galatasaray'da diye. adamdaki anlayışa, hafsalaya bakar mısın? maalesef böyle düşünen sayısı az değil. bunlar kendini bir de galatasaraylı sanıyor. hem de gerçek galatasaraylı falan ilan ediyorlar. bu kafaya ulaşmak için kullandıkları şeyi merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın