2013-14 EuroLeague C Grubu 8.Hafta Maçı
20:30 Abdi İpekçi Spor Salonu
78 - 70
  • 12
    malaga maçıyla beraber çok zor bir fikstür bizi bekliyor. 9 aralık'ta fenerbahçe ülker ve sonrasında gora ile abdi ipekçi'de oynayacağız. 16 aralık'ta da kanlı bıçaklı olduğumuz karşıyaka deplasmanına gideceğiz. bu maçlardan ne kadar az hasarla çıkarsak, sezon sonu hedeflerimize bir o kadar yakınlaşacağız.

    malaga maçında bonsu'dan yoksun oynayacağız, bu nedenle furkan'a büyük sorumluluk düşüyor. malaga'nın pota altı oyuncuları vazquez, hettsheimer ve banvit'ten tanıdığımız stimac çok formda. ayrıca 3-4 numaralı oyuncuları kuzminskas, nick caner medley ribaund katkısı yüksek oyuncular. bu nedenle kısa oyuncularımızın ribaund katkısı çok önemli. uzun rotasyonunda bu kadar sıkıntılı bir durumdayken takımın ne gibi reaksiyon göstereceği çok önemli. 4-5 pozisyonunda oynayabilecek yalnızca macvan, erceg ve furkan var. üçlük yüzdemiz eğer yüksek olursa kazanma şansımız yükselir yoksa işimiz çok zor. çünkü bir çok maçta bizi ayakta tutan hücum ribaundlarını bugün toplamamız çok zor gözüküyor.

    malaga yüksek tempoda oynamayı seven bir takım özellikle dragic, medley ve kuzminskas'ın enerjileri çok yüksek takım halinde ön alanda baskıyı çok iyi uyguluyorlar ve kaptıkları toplarla fast break sayıları buluyorlar. bu nedenle top kayıplarını minimuma indirmemiz gerekiyor. normal şartlar altında kazanmamız gereken bir maç ama bonsu'nun da ceza almasıyla ibre malaga'dan yana. inşallah taraftar desteğiyle alnımızın akıyla bu maçtan çıkarız ve grup ikinciliğini büyük ölçüde garantileriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın