• 35
    fatih terimle ilgili tiviğinden sonra zaten seviyesini belli etmişti ama, benim aklıma takılan daha vahim bir saygısızlık yaptı geçenlerde.

    istanbuldaki kopenhag maçı öncesinde basın toplantıları veriliyordu televizyondan. kopenhag takımının hocası manciniden övgüyle bahsetmiş ve manciniye hayranlık duyduğunu belirtmişti. o toplantı süresince kopenhag teknik direktörü hiçbir şeyden çekinmeden ne düşünüyor ve ne hissediyorsa onu söyledi, samimiyetini konuşturdu adeta.

    peki bizim canın yorumu ne oldu buna?

    http://1.bp.blogspot.com/...1600/kewell-baba.jpg

    şu malum efsane olayı hatırlamayan yoktur. can efendi iki elini bu hizalara getirip karşısındaki bir diğer yancı gstv spikerine sırıtarak "sevgili bilmemne, arada bu kadar fark var. manciniyle, solbakken arasında büyük siklet farkı var." minvalinde şeyler söylemişti.

    sen resmi kanal çalışanı olarak hangi hakla rakip teknik adamı canlı yayında bu denli küçümsersin? senin ne haddine? kimsin sen?

    bu tavrına ve yorumuna o denli kızmıştım ki, kopenhag ikinci maçta galatasarayı yendiğinde teselli bulduğum tek şey bu adam ve zihniyetindeki adamların üzülmüş olmasıydı. hoş gs tv bünyesinde can erbesler dışında elle tutulur tek bir çalışan yok, bahri havadırından o yeni gelen manken çağla mı çağıl mı ne haltsa ona kadar. her programda vasat tweetler okumalar, her programda hamaset edebiyatı, her programda gereksiz sululuklar. ama can karadenizin rakip teknik adama karşı takındığı bu iğrenç tavır hepsinin tepesindedir benim için.

    ayıp denen bir şey var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın