resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4331
    fatih terim'in gönderilmesi doğrudur, yanlıştır ortak nokta bulmak çok zor ama bir gerçek var ki fatih terim ile ayrılık sonrası camia ciddi anlamda bölünmüş durumda.

    *maçı bırakıp "imparator fatih terim" diye tezahürat tutuluyor
    *gerekli gereksiz roberto mancini'ye ağır eleştiriler yöneltiliyor (ben dahil)
    *oyuncular ıslıklanıyor
    *her kötü sonuçta "yönetim istifa" sesleri yükseliyor
    *sosyal medyada, forumlarda, sözlükte taraftar birbirine giriyor, kırıcı sözler söyleniyor
    *kulüpteki muhalefet zaten pusuda bekliyor
    *ve eminim galatasaray'ın başarısızlığını isteyen ciddi bir kitle var

    hem futbol takımı, hem yönetim, hem de taraftar arasında tam bir kaos mevcut. her ne kadar takip etmesem de erman toroğlu ve türevlerine bol bol malzeme verdiğimizi düşünüyorum.

    sene sonunda başarı gelirse (ki oynanan futbolu baz alırsak çok düşük ihtimal) bir nebze olsun ortalık sakinleşecek ama ya başarı gelmezse? işler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelecek ve ünal aysal adnan polat'a benzer bir şekilde kulüpten uzaklaştırılacak, sonrası ise yine karanlık.

    işin taktik, teknik kısmını bir kenara bırakırsak ünal aysal mancini tercihi ile galatasaray içindeki kutuplaşmayı daha da keskinleştirdi. bence gheorghe hagi gibi tüm camiayı bir araya getirecek bir efsane ile anlaşılmalıydı. takip ettiğim kadarıyla hagi ile bir görüşme oldu ve hagi romanya'daki futbol çalışmalarından dolayı kabul etmemişti ama gereken ciddiyet gösterilseydi hagi'nin kabul edeceğini düşünüyorum.

    camia, sene sonunda taraftarı, yönetimi, futbolcusu birbirine girerse mutlaka hagi ile anlaşılmalıdır. bu saatten sonra bizi bir araya getirecek tek isim kendisidir. (hocalığı mutlaka tartışılır, o ayrı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın