• 76
    gitmesi gerekenler:
    amrabat + dany + mancini hangi yabancıyı kullanmayı düşünmüyorsa. takım içindeki uyumu, huzuru, arkadaşlığı bozan yerliler(eğer varsa).

    gelmesi gerekenler:
    mancini hangi futbolcuları istiyorsa(yerli ve yabancı).

    benim gözümde bu kadar net bu durum. kariyeri boyunca mancini'nin yaptığı transferleri beğeniyorum. gerçi bir çoğu elinde çok büyük imkanlar varken gerçekleştirilmiş transferler.(bir de city döneminde santrafor üstüne santrafor alıp bazı mevkileri yetersiz bırakması yanlıştı bence.) yine de ihtiyaç olarak değil de direk oyuncu yeterliliği olarak bakarsak iyi tercihler.

    eğer takıma saha dışında zarar veren yerliler varsa derhal şu anki takımdaki halden kurtulunması için gönderilmeli. onun haricinde hiçbir yerli oyuncumuzun gitmesini istemem(zaten elimizde yerli kıtlığı var. istediğimiz her mevkiye her adamı alabilecek maddi gücümüz yok. yerli piyasası hiç yok. elden çıkarsak bile maddi olarak pek bir şey etkilenmez. alacağın oyuncuların da yolladığın oyuncuların kalitesi kadar bile olabileceği belli değil. hatta mesela hakan balta'yı satıp vasat bir sol bek alırsak gereksiz maddi kayıp olur. hakan balta'nın yanına bir sol bek daha almalıyız. yoksa yine sol bek tek alternatif olur ve takımımızda ilk 11 çıkabilecek kalitede yerli sol bek bulmak zor...) yapılacak tüm yerli transferler mevcut kadromuzun üstüne yapılmalıdır bence.

    yapılacak transferlerin hepsi mancini'nin transferleri olması gerekir. chedjou'da olan (hagi'nin yönetimden birinden öğrendiğine göre yönetim transferiymiş.) saçmalıkların olmaması gerekiyor. hem zaten teknik direktörün istediği oyuncular alınmalı hem de mevcut yönetimimizde futbolcudan anlayan biri bulunmamaktadır. bülent tulun ne adnan nas ne şükrü ergün ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın