• 68
    az önce bir haber sayfasında sneijder'in kesin gönderileceğini okudum,ki haber aynen şöyleydi: '' galatasaray’da son günlerin en çok tartışılan ismi wesley sneijder ile yollar ayrılıyor.
    cim-bom’un geçtiğimiz sezon devre arasında 7,5 milyon euroya inter’den transfer ettiği hollandalı yıldızın bir türlü beklentilere yanıt verememesi ve sakatlığıyla ilgili şüpheler sarı-kırmızılı yönetimin kararında etkili oldu. kasımpaşa maçı öncesi antrenmanda ağrıları artan ve cumartesi günü sürpriz şekilde italya’ya giderek teknik direktör roberto mancini’nin doktoruna görünen sneijder’in, devre arasında iyi bir teklif gelmesi halinde kesin olarak satılmasının kararlaştırıldığı belirlendi. manchester united’ın, wesley sneijder için 11 milyon sterlin bonservis bedelini gözden çıkardığı yönünde ingiliz basınında çıkan haberler galatasaray’da heyecan yaratırken, konuyla ilgili milliyet’e yapılan değerlendirmede 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu için 9 milyon sterline bile (yaklaşık 11 milyon euro) razı olunacağı kaydedildi.sarı-kırmızılı yönetimin, sneijder’in transferinden sonra oyun sisteminin değişmesi ve bu durumun özellikle selçuk inan ve burak yılmaz gibi isimlerin performansına olumsuz yansıdığı görüşünde oldukları ifade edildi. teknik direktör roberto mancini’nin ise sneijder konusunda yönetimin alacağı karara destek vereceği ifade edildi. galatasaray yönetimi’nin, sneijder’den gelecek parayı ara transfer için kaynak olarak kullanacağı da vurgulandı.
    hollanda milli takımı ile 2014 dünya kupası’na gitmek isteyen wesley sneijder’in de ingiltere premier lig’de oynamaya sıcak baktığı ve manchester united’a transferini dört gözle beklediği ifade edildi.'' haberin devamında manchester'ın takas olarak nani yada valencia'yı önereceği söylenmekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın