• 17434
    "burada çok güzel 2 sene geçirdim ve iyi başarılar elde ettik. bunun neticesinde az forma şansı bulmak benim moralimi etkiliyor. uzun zaman sonra 90 dakika oynamak da etkiliyor. sadece ben değil, burada oynayan birkaç arkadaşım daha 1 sene, 1,5 sene maç oynamamış. bu da ister istemez sahaya yansıyor, yansıdı da. tabii biz hocamıza saygı duymalıyız. ben kendi adıma normalde yapmayacağım hatalar yaptım, pas hataları var ki bana yakışmadı. insan olduğumuz için belirli fireler veriyoruz."

    "ufuk'a buradan teşekkür etmek istiyorum. buradan büyük bir ders çıkarmamız lazım. skor ne olursa olsun, rakip kim olursa olsun futbolun 90 dakika olduğunu anlamış olduk. kötü oynamadık ama skor 2-0'dan gelince dışarıdan tepki görmemiz son derece normaldi. ben kendi adıma böyle bir şey olmayacağına söz veriyorum."

    "transfer konusunda haberler var ama benim aldığım bir teklif yok. teklif olacaksa kulübümüze yapacaklar ve onlar da değerlendirerek ayrılığa yakın duruyorlarsa konuşulur. kimse istenmediği yerde kalmak istemez."

    engin baytar
App Store'dan indirin Google Play'den alın