resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4325
    artık savaşmasını istediğim insan.
    1. her maça gelmesine gerek yok. ancak bazı maçlar kritik. örneğin 1 aralık 2013 kasımpaşa galatasaray maçında başkan yoktu sadece 2 veya 3 yöneticimiz maça geldi. (özkan olcay, necati demirkol, sarıgül'e benzeyen biri de vardı emin değilim) şikecilerle aradaki 9 puanın 7 ye düşmesi, 2. sıraya yükselmemiz ve iyi oyun oynanması halinde çıkışa geçeceğimiz bir maç ve başkan ortada yok. hadi başkan yok yanındaki yöneticiler !! de ortada yok. kötüyüz kabul ancak hakemler her maç hakkımızı da çalmakta. kritik maçlara gelmeli.
    2. tff'ye savaş açmalı. en basitinden son 2.5 yıldır yayın gelirleri şikecilerin şampiyonluk sayısının bir azaltılmaması sebebiyle haksız dağılmakta. bunun için tff'ye başvurmalı. ben cebimden yayın geliri havuzuna para veriyorum haksız yere cebimden ödediğim paranın bir yüzdesi fenerbahçe'ye gitmekte. (bkz: yayın geliri/#1331742)
    3. yabancı sınırı hakkında açılan dava. egemen bağış hasta fenerbahçeli. avrupa birliği bakanlığının mahkemeye halen cevap yazmadığı konuşulmakta. başkan tv'lara çıkıp sayın bakan egemen bağış fenerbahçeli olduğundan olsa gerek en çok 2 haftada yazılacak yazıyı aylardır mahkemeye göndermedi diyerek baskı yapmalı, gündeme oturmalı. bu açıklamayı yapsa cevap 48 saatte mahkemede olur. biz burada sözlük içinde kampanya yapalım siyasilere baskı yapalım diye çırpınırken başkan bunları niçin düşünmez anlayamıyorum.
    4. futbol takımının toplanması için çarenin florya olduğunu görmeli. albayrak, dürüst ve bireysel oyuncu performanslarında uzman şenol hoca'yı menajer olarak atamalı. aksi halde mevcut ve ocak ayında yapılacak yatırımlar çöpe gidecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın