Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Maçı
19:00 Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena
8 - 7
Penaltılar Sonucu
  • 200
    mancini'nin elimdeki meyveler bunlar. bunlar kalırsa alacağınız veya görebileceğiniz galibiyet bu kadar sınırlı olacak demeye çalıştığı, benim tabirimden rezaletin bile ötesinde bir maç.
    ufuk ceylan: bir çok penaltı da öne çıktı ama yine de helal olsun genelde iyiydi.
    sabri sarıoğlu : gereksiz kademe hataları, saçma sapan ortaları, yersiz yere tartışmaları ile rezil bir oyun sergilemiştir.
    ceyhun gülselam: tamamiyle bomboş bir oyun sergiledi stoper mevkisi değil ama attığı bir çok pas isabet etmedi ve golde hatası var. genelde kötü oynadı.
    gökhan zan: fiziğiyle aslında çok güven veriyormuş gibi gösteren fakat fiziğini gereksiz ve yersiz pozisyonlarda harcayan normal bir stoper oyuncusu konumundaydı. en iyi ne kötü bir performans çizdi.
    hakan balta: var mıydı, yok muydu tam olarak bilmiyorum maç içerisinde ayağına toplasan ya 5 kere top geldi ya da 10 malum şahıs kendisi ürkek bir oyuncu olduğu için top isteme ve riske girme gibi bir huyu yok. kötü oynadı.
    yekta kurtuluş: attığı hiç bir pas doğru yolu bulmadı. hataları takıma daha büyük tehlikeler getirebilirdi. oynamaya oynamaya köreldiğini düşünüyorum. genelde kötü oynadı.
    engin baytar: maçın bir bölümünde iyi oynadı sonradan ise fazla güvendiğinden midir nedir, saçma sapan paslar atmaya gereksiz koşular yapmaya başladı. ne iyi ne kötü oynadı.
    aydın yılmaz: işte bu adam maçın kahramanı benim gözümde ama gaziantep bsb adına. ne hücumda ne de defansif anlayışta hiç bir şeyi yapmadı. zaten bu oyuncudan onu beklemek hata. kapasitesi belli çapsız oyuncu. rezillikten öte oynadı. üstüne üstlük taraftar ile tartıştı. kesinlikle galatasaray ruhu olmayan basiretsiz bir futbolcu. taraftar da şahsın kendisini istemiyor. buyrun zat-ı muhteremin bir maçta atılan golde yaptığı sevinç (!) http://imgim.com/baldpbticaat6rv.jpg
    bruma: çalımları falan iyi hoş da güzel kardeşim sonuç gol olmadıktan sonra bir anlamı yok. zamanında pas atmalı şovunu garanti altına aldıktan sonra yapmalısın. genelde kötü değildi
    nordin amrabat: işte 2. fiyasko. gerçi forvet oynaması biraz çelişkili ama forvet mevkisinde çok kötü oynadı. çalım atmak istedi atamadı, son vuruşlarda kötüydü gerçekten sahada olmasa daha çok katkısı olurdu diye düşünüyorum.
    umut bulut: oyuna 104. dakika girdi ve bir penaltı kaçırdı. son anlarda çabası gayreti ruhu taraftarlar tarafından anlaşıldı ve hemen alkışa tabii tutuldu. canımız ciğerimiz umut bulut..
    dany nounkeu: maçın en iyilerinden biriydi mevkisinde oynamamasına rağmen ama hala huylu huyundan vazgeçmez tezini yerine getiren bir oyun sergiledi. risk aldı, ortaları hep boş geçti. sağ tarafta pek katkı sağlamadı. varla yok arası gibiydi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın