resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2767
    iki sene önce ujfalusi ile oynarken yanlış hatırlamıyorsam 19 maçı gol yemeden tamamladık. takım 4-4-2 oynuyordu. elmander reis ile ilerde başlayan pres orta saha ve defansın da yardımıyla tüm sahada sürüyordu. ve biz o sene played fucking great the whole season.

    geçen sene ve bu sene afedersiniz ama bok gibi top oynuyoruz. drogbanın ve sneijderin de gelmesiyle takm savunması denen bir şey kalmadı takımda. semih de yanında bir dany, bir gökhan bir chedjou derken uyumla oynayabileceği bir adam bulamadı. özellikle ujfa reis gittikten sonra onun boşluğunu dolduracak bir lider oyuncu transfer edemedik. bu da emir eri modundaki semih için hiç iyi olmadı.

    semih ayrıca özveriyle sakat sakat oynuyor. o da bilirdi ben ameliyat oluyorum demesini ama takımın ihtiyacı olduğu için bunu erteledi.

    elbetteki semih şu anda formsuz ama eleştirmeden veya bu adamın ne işi var burda deyip kesip atmadan bir soluk alın. iyi topçudur semih. ama lider değildir. tek başına takım hiç değildir. takımın bir parçasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın