• 50
    dönüm maçı olabilir.

    adeta zembereğinden boşalırcasına günde 10 tane negatif haberin çıktığı şu günlerde bütün her şeyi tersine çevirecek en azından galatasaray'a şubat 15'e kadar yani 2 ay rahat nefes aldıracak ve kendini tamir etme şansız verecek bir maç. bence bundan güzel fırsat olamaz. böylesine her şeyin baş aşağı gittiği, her türlü aksiliğin, hatanın, yanlışın olduğu biz sezonda allah'ın lütfü bir maç. belki juve'yi yenip ikinci tura gitmemiz uzun vadede bir şeyi çözmeyecek ama en azında kısa vadede yönetimin, futbolcuların, mancininin nefes alması sağlanacak, taraftarda oluşan bu inanılmaz karamasar ve negatif hava dağılacak.

    üstüne üstlük bunun içeriye de yansımaları olacağına eminim. galatatasaray karşısında kuruluan şer odaklı şike şebekesi ve çetesine ve onun maşası ntv spor, lig tv, milliyet, habertürk, hürrriyet, beyaz tv medyasına da ağır darbe vurulacak. hiç olmazsa ellerinde bir argüman kalmayacak.

    ben juve'yi geçip şl'de yolumuza devam etmemizle birlikte takımın da kaybolan özgüveninin geri geleceğine inanıyorum. şurada 4 tane lig maçı var. ve hepsi de yenebileceğimiz maçlar. 4 maç 12 puan. devreyi fenerin en kötü 5-6 puan gerisinde bitirmek demek ikinci yarıda herşeyin yeniden başlaması demektir.

    eğer juve geçilirse ondan sonra yapılacak akılcı planlama ve takımın artık kanayan yarası olmuş kangren bölgelerine yapılacak akılcı 2-3 direk müdahele transferle işin rengi değişir.

    devre arasında mancini yeni gelenlerle şu anki dağınık, çözülmül, isteksiz, hedefsiz takımı kendi takımı haline getirebilir. ha bu sene ikinci turdan öteye bile gidemesek mühim değil. oradan gelen moralle en kötü ligi ikinci bitirip yeniden bileti kapmamıza vesile olacağı için hayati ötesi hayati bir maç. üstelik kurada titan bir takım çekmezsek ve takviyelerle belki de çeyrek final de olabilir ama dediğim gibi şu an bu önemli değil.

    kısacası juventus maçı öylesine bir maç değil. bir eşik maçı. bu maç aysal'ın, yönetimin, takımın, hocanın vs... belki de kulübün bu yıl ve sonrasında nasıl bir eksene kayacağını belirleyecek bir maç.

    bir game changer maçı.

    umarım herkes bu maçın anlam ve önemini kavrar. ben o gün sahaya hangi 11 çıkarsa çıksın kanının son damlasına kadar savaşacağına adım gibi eminim. ayrıca mancinin o maçı alacağını da düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın