• 48
    şimdiden konuşmak için çok erken fakat benim ümitli olduğum maçtır. ilk maçı hatırlayın, mancini'nin takımı tanıması falan bir yana dursun, adamın takımın başında ilk maçıydı ve bu maç hala sezon başından beri en iyi oynadığımız maçlardan biri.

    çünkü mancini takımı tanımasa da ülke futbolunu biliyor, juventus'un hangi mentalite ile sahaya çıkacağını öngörmek onun için bir problem bile değil.

    şimdi ise takıma daha fazla alışmış, yer yer yapboza çevirmiş, aşağı yukarı her futbolcuyu oynatabileceği her mevkide oynatmış, elinde olanı neredeyse tamamen görmüş bir mancini var.

    elbette ki aynı mancini daha 2 gün önce kasımpaşa'ya puan kaybetti o zaman da takımı tanımıyor muydu? diyenler olacaktır ama o arkadaşlara da hatırlatmak isterim ki mancini o maçta bile sahada bir çok şeyi denedi. artık deneme zamanları bitti. mancini bu maçtan başlayarak elinde olanı en iyi şekilde kurgulayacaktır diye düşünüyorum.

    bu maç özelinde konuşursak en azından juventus'un oyun anlayışına göre mevcut kadrodan çıkacak en iyi kadro sahada olacaktır. muslera ve sneijder'in, özellikle muslera'nın geri dönecek olması da en büyük artılarımızdan.

    ben mancini'nin sahaya kalabalık bir ortasaha ile çıkmasını, takıma 4-5-1 oynatmasını bekliyorum. muhtemel kadro

    muslera--eboue*, chedjou, semih, h.balta*--selçuk, melo, bruma, emre**, sneijder--drogba

    şeklinde olacaktır büyük bir ihtimalle. bu maçta en önemli şey maçın kontrolünü elimizde tutmak, topu mümkün olduğunca juventus'a geçirmemektir. gerisi çorap söküğü gelecektir.

    allah yardımcımız olsun. (u: http://www.youtube.com/watch?v=cMBiwRkKlTc #t=9) * *
App Store'dan indirin Google Play'den alın