• 107
    yıllardır neden avrupa'da başarılı olamadıklarına dair varolan görüşlerimden birisi bugünkü maçla bir kez daha pekişmiştir.
    bu camia yıllardır yurtiçindeki maçlarda rakip takımlara ve hakemlere her türlü küfür, baskı, şiddet, sindirme politikasıyla, ne olduğu belli mafya bozuntusu başkanlarıyla ** haketmedikleri birçok maçı kazanmışlardır ve halen de kazanmaya devam ederler.
    eğer fb kendi sahasında oynadığı bir maçta puan kaybediyorsa, ya o sezon yitik bir sezonlarıdır, ya da o maçın sonunda mutlaka kavga gürültü kopar. çünkü kendileri her zaman haklıdır. suçlu olan birisi varsa genellikle hakem ya da rakip takımdır.
    lakin yerel maçlarda hepsi birer rambo okan olan, statlarda, salonlarda yenilince her türlü saldırganlıkta bulunan bu topluluk, avrupa maçlarında süt dökmüş kediye dönerler. nedense maçaları yemez şampiyonlar ligi'nde ya da euroleague maçında bu tip olaylara yeltenmeye. daha yeni arsenal'den kendi sahanda 5 yedin hadi saldırsana adebayor'a, arsen wenger'e. bırakın saldırmayı, küfürü, zaman zaman abartıp kendi sahalarında 4-5 atan takımları alkışladıkları görülmüştür.
    tabiki tek neden bu değildir ama yazımın başında da belirttiğim gibi bence önemli nedenlerden birisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın