resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4267
    sakatlanmadan önce dagittigi kampanyali kapaklar, sözlugun bazi bölgelerine hava sartlarindan dolayi ulasamamis anlasilan. daha gecenlerde, populeritesine guvenip "nasil olsa her yazdigima on numara basiyolar ehe ehe" diye dusunup snejder'a giydirenlere "ben futboldan anlamiyormusum, bi sure yazmicam, hoscakalin tıııssss :(" dedirtmis futbolcudur kendisi. hatirlatayim. sonra rezil olma sen de sneijder yuzunden.

    belli ki sneijder'in huur cocugu bi kronik sakatligi var son 3.5 sezondur. ne zaman kendini toplasa tık diyor bi yerleri atiyor bu maestro'nun. cok ugrasti, cok kostu ama su surekli nukseden skik sakatliktan kurtulamadi cocuk. yoksa emin ol bizim o sidikli köse yazarlarimizin agzina sakiz ettirmezdi kendini. mac seyrederken elinde cekirdekle agzindan salyalar akan düz taraftarlari da gelip burada konusturtmazdi. nitekim birkacimiza saglam ayar verdi zaman zaman.

    "oha lan şınayder'i aldik amina koyim hobaaaa!!!" demedin mi ilk tv'de görunce ey nankör adam? rüya takim diye baslik actiydin hani?

    ayip ayip...
App Store'dan indirin Google Play'den alın