resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4266
    başka takımla anlaşmak için devre arasını beklemesin hemen şimdiden anlaşsın.

    onun üzerine takım kuracağız dedik, onu takıma monte edeceğiz dedik takımın anasını belledik. formda olan oyuncular formdan düştüler, motivasyonları sıfıra indi.
    2 sene boyunca canını dişine takmış, yağmur çamur demeden oynamış, kendinden ödün vererek takıma ufak da olsa katkı vermiş futbolcular bi baktılar sneijder diye bir adamı aldılar, takımı üstüne yapacağız diyerek o başarıları yakalamış futbolcuları bir anda kenara attılar. üstüne üstlük herkesten daha fazla maaş vererek takımdaki diğer futbolcuları bitirdiler. selçuk 2,5 milyon euroya oynuyor, semih ise futbolda simit parası denilecek bir paraya oynuyor, muslera asla hakettiği parayı almıyor.

    oynadığı futbol 3 kuruş aldığı para 10 kuruş.

    isim delisi, yıldız delisi olmuş taraftar ise aldığı formanın arkasına sneijder yazdırıyor, tribünlerde onun adını haykırıyor, forumlarda sözlüklerde ona toz kondurmuyor.

    sonra kötü olan selçuk oluyor, burak oluyor, semih oluyor, bruma oluyor.

    takım içi denge denen bir unsur vardır ve takımların takım olmasında başlıca rol oynar. eğer bu denge sizin takımınızda yoksa o takım takım olamaz. hele aldığı para karşılığında birşey vermiyorsa bir futbolcu takım arkadaşları tarafından bile sevilmez. empati kurun ve işyerinize sizden daha kariyerli birisi geliyor ve sizin 2 katı maaş alıyor. fakat sizden çok az iş yapıyor, işe düzenli gelmiyor, işi canı istediğinde yapıyor ama size hergün tam saatinde gelip harıl harıl çalışıyorsunuz. ne hissedersiniz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın