• 3130
    galatasaray başka bir şey be. başka bir şey işte. hiçbir şeye benzetemezsiniz. o kırmızısı başka bir kırmızı, sarısı bambaşka.

    5li yaşlarıma ait fenerbahçe formalı bir resmim vardı, yaktığım; annem fenerbahçeliymiş abi :/ e tabi zeka gelişimimle birlikte futboldaki tercihimi de galatasaraydan yana yaptım. ne de güzel yaptım. galatasaray adeta ruhani bir arkadaşım benim,, beraber fln uyanıyoruz çizim yapıyoruz yemek yiyoruz uyuyoruz, o tarz. evlat olsa sevilmezlerin yanında düşmanın olsa seversin galatasarayı lan. öyle bi tatlı öyle bi şirin. bi de babaç değil mi ya, bence babaç. mesela başın derde girse hemen git galatasaray izle oku bişey yap hemen kurtuluyosun dertten. bazen yeni dertler açıyo sana, o başka tabi. o da olsun olum bedavaya mı sevcez. biraz da böyle anlamlı bu işler, zaten sizi hiç kızdırmayan üzmeyen bişeyi nah seversiniz. dürüst olalım. (küfretmedim benim sevme şeklim o :( )
    galatasaray sevgisinde de şöyle bir şey var, 1 doğru 9 yanlış götürüyo. misal 10 maçın birinde yardırdı ya diğerlerinin ne kadar batık olduğu pek de sizi rencide etmez.* yani beni etmiyo arkadaşlar bilmiyorum aranızda bazılarınız çok agresif, gözlemledim, ben öyle değilim. sonuçta uzman objektif bi yorumcu ilim adamı değiliz, burda bildiğin yurdum insanı gibi seviyoruz, adım üstünde ben 'taraftar'ım, taraflıyım. elimden geldiğince faydalı eleştiriler yapmaya çalışıyorum ama bunu anca ben yaparım karşımdaki adam eleştirmicek galatasarayı, eleştiremez. eleştirtilmez. çünkü karşındaki adam galatasarayın g'si olamaz be. olmaz, herkes haddini bilsin. huhuu

    velhasıl kelam galatasaray başka bir şey be. başka bir şey işte. hiçbir şeye benzetemezsiniz. o kırmızısı başka bir kırmızı, sarısı bambaşka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın