• 3508
    yine birbirine düşen topluluktur. evet 1 aralık 2013 kasımpaşa galatasaray maçında felipe melo ile sabri sarıoğlu arasında geçen olay* tartışılmalıdır. ancak olay büyüyüp bizi birbirimize düşürmemeli, sadece fikir beyanında kalmalı. biz, görüşlerimiz farklı olsa dahi bir aile değil miyiz?
    (bkz: biz bir aileyiz kenetlendikçe daha da büyüyen)

    başka konularda da gereğinden hiddetli tartışıyoruz bu akşam. kontrolümüzü kaybetmeyelim rica ediyorum. her galatasaraylı, galatasaray taraftarını ailesi olarak görür ve hiç kimse ailesini üzmek istemez.
    (bkz: bizi sevenleri üzmeyelim)

    berabere kaldıysak ne olmuş ey galatasaray taraftarı, sözlük ahalisi? drogba'nın karşı karşıya kaçırdıklarından biri gol olsaydı bambaşka bir ruh halimiz olacaktı. hem biz başarı için mi sevdik cimbom'u söyleyiver güzel kardeşim. takım kötü oynasa bile ben galatasarayıma ayrılmış o iki saati çok seviyorum. o armayı görmek yetiyor bana.
    (bkz: başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter)

    düşman değiliz birbirimize, en yakın dostlarız aslında. sevinci ve kederi, coşkuyu ve hüznü bizim kadar hissederek, bizler kadar tek yürek gibi hissedeni var mı? uyanınca yine heyecanlanmaya başlayın çünkü galatasaray'ın maçına 48 saatten az kalmış olacak, uyandığımızda yarın günlerden galatasaray diyeceğiz. o gün tribünde yine omuz omuza verip, birlikte haykıracağız. belki bugün burada sinirlendiğin insan bir galatasaray maçında gol sevinciyle sarıldığın yabancı olacak.

    galatasaray sözlük kahvehane ortamını değil aile ortamını hak ediyor. türkiye'nin en büyük ailesi olarak bu ortamı yakalamak ve yaşatmak görevimiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın