*

resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4258
    karşı tarafın galatasaray takımında en çok çekindiği oyuncu. kritik bir süreçte sakatlanmasını ballandıra ballandıra çarpıttılar ve genel olarak da '' sneijder giderse galatasaray düzlüğe çıkar '' algısını yaratmaya çalışıyorlar. bunun için o kadar yoğun bir çaba sarf ediyorlar ki, ne zaman spor haberlerini izlesem/okusam, alakalı veya alakasız konu bir şekilde sneijder'e, yolanthe ile yaşadıkları eve, kazandığı paraya ve şu an takımdan uzak olmasına geliyor.

    daha önce de yazmıştım, şimdi de yazıyorum. eğer düzlüğe çıkacaksa bu takım, selçuk inan ve wesley sneijder önderliğinde çıkacaktır. tabii ki kendisine güvenmek ve her zaman olduğu gibi destek vermemiz gerekiyor. ayrıca, mancini'nin '' nerede olduğunu bilmiyorum '' demesiyle '' ben kendisine izin verdim, ama italya'ya mı yoksa ispanya'ya mı gitti bilmiyorum '' demesi arasında uçurum var.

    mesela şu haber ; http://www.ntvspor.net/...er-nerede-bilmiyorum

    haberin başlığında '' sneijder nerede bilmiyorum? '' diyor. bunu okuyan adam, mancini'den habersiz çekip gitti zanneder. ama haberin tamamını okuduğumda, hatta bu yandaş medya'ya güvenmediğimden bizzat açıp mancini'yi dinlediğimde '' ben izin verdim, ama italya'ya mı ispanya'ya mı gitti bilmiyorum'' diyor. açıkça söylüyor bunu adam. bunda büyütülecek hiçbir şey yok. ama dediğim gibi, amaçları bu. çünkü özellikle dünya kupasında forma giymek için can atan bir sneijder'in bu sezon galatasaray'da göstereceği performanstan açık ve net bir şekilde çekiniyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın