resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4243
    arkadaş orta sahaya sweinsteiger - martinezi, busquets-xaviyi, xabi alonsoyu koyamadığın, koyabildiğinin en iyisi selçuk-melo olduğu sürece, birine bişey olduğunda kulübede fabregas falan varken sende ceyhun olduğu sürece, elalem kanatlardan ronaldo, bale, di maria, messi, neymar, robben, ribery, hazard, reus ile yardırırken sen brumaya bel bağladığın sürece, rakiplerinde cavani falan yedek kalırken sen burak atsa da kendine gelse diye dua ettiğin sürece, defansındaki 8 tane adamın bir tane pepe bile edemediği sürece, avrupada boy göstermek bu adamlarla yarışabilmek istiyorsan, seni yarıştırabilecek üç-beş futbolcudan birisidir dünyada sneijder.

    sakatlığında iyice anlaşılır olmasını bekliyordum aslında öneminin ama öyle gözlerle maç seyrediliyor ki en bariz gerçekler bile görülemiyor. arkadaş semihi, selçuğu, melosu, burağı osu busu koy üstüste bu takımın ancak yüzde yirmisi olurlar. geri kalanı sneijder ve drogba. mücadele desen onlar ediyor, rakip kapandı desen onlar açıyor, öndeyim desen onlar topu saklıyorlar, sneijderin olmadığı maçlarda bir tane organize atağın yok, sneijderin olmadığı maçlarda rakip yarı alana bile zar zor geçiyorsun ama ilk eleştirilecek adam o. neden? çünkü meleke, demirkol, dilmen gibi galatasaray düşmanları eleştriyor. çünkü fener medyası hergün yeni bir haber yumurtluyor. bu herifi lincolnü harcattığımız gibi harcatalım defolsun gitsin diye. sen de sürekli geliyorsun oyuna. yok terimi başkana şikayet etmiş, yok italyaya tatile gitmiş, dizi çekiyormuş.

    yapmayın arkadaşlar. fatih terim hazımsızlığınızı takımın en önemli oyuncusundan çıkarmayın. melikelere demirkollara aldanıp bu adamı itin götüne sokmayın. eğer avrupada var olmak istiyorsan, mevcut yabancı sınırlamaları ve daha vahimi mevcut ekonomik durumlarla reale, barcaya, bayerne falan kafa tutmak istiyorsan böyle adamlarla tutabilirsin ancak.

    sakatlandı real maçını fener maçını kaçırdı. keşke kaçırmasaydı ama futbolda var bu sakatlıklar. öyle kronik sakat falan da değil. öyle olsa ispanya gibi, italya gibi liglerde full sezon nasıl çıkarır? bir şanssızlık yaşandı o kadar. hamit de sakat üstelik sezonu kapadı belki de. o da iyi para kazanıyor. siz misiniz galatasarayın muhasebecisi? oturun maç seyredin, seyrettiğiniz maçlarda takıma ofansif olarak sneijderden fazla katkısı olan adam var mı? hatta sneijderden başka katkısı olan adam var mı? onu yazın. bu adam bize lazım. bu sene şampiyon olacaksak, juventusu yenip gruptan çıkacaksak, bu adam en önemli silahımız. kadroda yetenek olarak çok önemli futbolcularımız var ama sorumluluk alan bir tek sneijder ile drogba var. selçuk bile yana geriyeden başka oyun oynamıyor. nasıl göremiyorsunuz? nasıl her gün buraya gelip bok atıyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın