resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2615
    elimizde başka yerli sol bek olmaması, saatli bomba olmaması, defansta ortalama bir görüntü çizmesi ve bindirme yapmasa da sol açık için güvenilir bir pas imkanı sunması sebebiyle 1 aralık 2013 kasımpaşa galatasaray maçında oynamasının yararımıza olacağını düşündüğüm sol bekimiz. onun yerine oynayabilecek oyunculara bakarsak:

    emmanuel eboue: sağ bek veya sağ açıkta daha iyi oynar, sol bekte ise kötü bir performans göstermez ama sağ bekte iyi mi kötü mü oynayacağı belli olmayan sabri sarıoğlu'nu izlememiz gerekir. risktir.
    sabri sarıoğlu: sağ bekte oynadığında form durumu ile kondisyonu iyi seviyedeyse idare eder o maçlık ancak sol bekte iyi bir performans gösteremez, oynamamalıdır sol bek olarak.
    dany: saatli bomba. yeri geliyor en zor anda topu çıkarıp rakibi az adamla yakalamamızı sağlıyor, yeri geliyor maçı mahvediyor.* yabancı sınırı ve ters ayaklı olması da dezavantajlarından.
    albert riera: geçen sezonki bindirmeleri, defanstan top çıkarmaları, arada top çalması, güzel ortaları bize soldan soldan yardır riera dedirtmiştir. ancak bu sezonki maç eksiği ve kısmen de olsa formsuzluğu soru işareti oluşturuyor. karşısında iyi bir sağ açık ile bindiren bir bek olduğunda zor durumda kalması ve lanet olsun ki yabancı olması onun yerine hakan balta'yı daha mantıklı bir tercih yapıyor sanıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın