resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4235
    sakatlandığı sürelerde hastane koridorlarında teke tek maç yapıyorsa balon d'or almasına kesin gözle baktığım yetenek.

    kardeş, sen bizden 3.5 milyon alıyordun değil mi? kuyt'ta hollanda'lı, sende. o 34 yaşında, sen 29. o avrupa ligi ve lig'de olmak üzere geçen sene 46 maça çıkmış, ya sen? bu sene kuyt fener'in oynadığı her maçta oynayan tek futbolcu, ya sen? biraz örnek al be kardeşim hemşerinden.

    düşünüyorum şöyle: karabük maçında önemli bir gol attın 0-1 galip geldik, mersin maçında 1-2'lik golu attın o maçı da 4-2 aldik, real madrid'e 3-2'lik maçta bir gol attın, bir de fatih terim'i gönderdikten sonra 2-3 gol attın.

    biz sana imza parası 4 milyon euro verdik, yıllık 3,5 milyon veriyoruz diye biliyorum. bonusları hiç karıştırmıyorum, fazlası vardır eksiği yoktur. evinin kirasının bir bölümünü bile galatasaray ödüyor diye biliyorum da, arkadaş sen bu kulube bu paraları hakedecek ne verdin diye sormazlar mı adama?

    hayalkırıklığısın.

    şimdi gelip "sneijder acayip yetenek abi. size mustafa sarp lazım." diyenler ya da "inter'de 2010'da cl'yi aldı, biliyor musuaann?" diyenler olacaktır. peşinen diğer takımlarda ne yaptığı beni ilgilendirmiyor, biz parayı bu adama veriyorsak galatasaray'da ne yaptığı beni ilgilendiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın