• 1384
    iğrençler.

    tek kelimeyle iğrençler.

    karakteri düzgün adam olsun, aile babası olsun, bu takıma gelen her futbolcu bu iğrenç güruha katılıp geleneğe uyuyorlar.

    hepsi topyekün iğrençler.

    sahada kazanmak için yapmadıkları pislik yok. bir futbolcu acı içinde yerde kıvranırken, bir kaleci sakatlanıp hakeme eliyle işaret yaparken bile zaman gidiyor diye itiraz halindeler. istisnasız her pozisyona hayvanlar gibi tepki verip bir sonraki pozisyonu haksız olarak lehlerine çevirmek için içten içe pazarlık yapar haldeler. rakibin eline çarpmayan topa itiraz eder haldeler. faul olmadığını bile bile deliler gibi faul ister haldeler.

    kazanmak için her yol mübah bunlar için. dostluk, spor, centilmenlik falan hak getire. iyi futbol mu ? olursa amenna, olmazsa siktir et. kazanmak için rakibin kafasına da basarlar, hayalarına da vururlar, göğüslerini de çiğnelerler. dostu, arkadaşı olan adamın saha içinde suratına tükürür, bileğine basar, tekme sallar, saçını çeker, dirsek atarlar.

    istisnasız hepsi şerefleriyle kaybetmek yerine şerefsizlik yapalım yeter ki kazanalım derdindeler.

    ezeli rakibimiz oldukları için ben bile yazmaktan hicap duyuyorum ama ; taraftarıyla, yönetimiyle, futbolcusuyla, teknik ekibiyle iğrençler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın