resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4299
    galatasaray üyesi bir çok kaliteli insan var, bir çok insan geliyor geçiyor ama bu adamı, ünal aysal'ı diğerlerinden ayıran bir şey var. bu adam başarı istiyor, başarılı olmak için her şeyi yapmak istiyor, hayalleri var, avrupa'da ses getirmek istiyor, türk liginin içinin boş olduğunu, taraftarı bu tür ufak hesaplarla kandırmayı düşünmüyor, ligi açık açık avrupa'ya giden yol olarak görüyor yani şampiyon olmak gibi bir hedefi yok, zaten avrupa varsa lig başarısı da vardır.

    kendisinden sonra galatasaray çok değişti. 8.takımı aldı falan bunlar boş laf tabi. 8. olan takım sonuçta galatasaray yani öbür sezon yine şampiyonluğun en büyük 2 adayından birisi. takımımıza amatör muamelesi yapılıyor bu konuda, ona da değinmek istedim.

    galatasaray çok değişti;
    avrupa'da ses getirdik.
    yaptığı transferler göz boyama yıldız transferi değil, kariyerinin verimli döneminde olan sadece türkiye'de beğenilmeyen, araştırılırsa galatasaray sözlük'te haftalarca yerin dibine sokulan, kesin ve net konuşan futbol bilginlerini gösteren sneijder, daha yeni şampiyonlar ligi şampiyonu olmuş drogba.
    yeni gelen sponsorlar,
    ismimizin geçtiği futbolcular,
    katılınan kupalar, emirates cup en başta.

    galatasaray taraftarı bu adamı, bu başkanı akhisar yenilgisiyle ölçüyor, yargılıyor. bu mu galatasaray taraftarının kültür düzeyi? bir başkan ve elinden geleni yapıyor, kadromuz eksiklikleri olsa da para konusunda cimri olunmamış, her istenen alınmış, girişimlerle sponsorluklar alınmış, şimdi bu adamı akhisar maçıyla ya da kopenhag maçı ile mi yargılayacacağız?

    kulüp 2 sene şampiyon olmuş ve bu sezon olamazsa kendisini gönderecek miyiz? bu mu bizim taraftarlığımız, dünyaya bakış açımız, bu mu? bu kadar dar mı?

    başkanı şampiyonluk sayısıyla mı yargılayacağız, hemde üst üste 2 kez olmuş başkanı?
    taraftarımız için başarı kıstası her yıl şampiyonluk mu?

    kendisine fatih terim meselesi yüzünden çok yükleniliyor, kimsenin anlayamadığı bir şey var. ikisi de birbirini istemiyor, ikis de sabrediyor, ikisi de patlama noktasına geliyor ama ikisi de taraftarın gözüne şirin gözükmek adına hamle yapmıyor, birbirlerinin gitmesini bekliyor.

    ilk önce milli takım meselesi, sonra alınan 6 0 lık madrid yenilgisi, yaşanan diğer sorunlar vs ve aysal ne olacaksa olsun diyor ve terim ile yolları ayırıyor.

    herkes için en iyisi olmadı mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın