resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4292
    şikecilerle iş yapan kulübün efsanesi yüzünden bok atılmayı hak etmeyen başkandır.

    bütün tartışmaların kökeninde fatih terim-ünal aysal olayları yatıyor, ünal aysal'ı aziz yıldırım'la kıyaslayanların elinden bu olayı al, kimsenin söyleyecek tek bir kelimesi kalmaz.

    adamın icraatlarını eleştirin, yanlışlarını hepimiz konuşalım burada, evet fatih terim'le gelişen süreçte yanlışları oldu, bir futbolcuyla prim görüşmesi mesela ve bu futbolcu takımın kaptanı bile değilse teknik heyete de o takımın kaptanına da yapılmış bir terbiyesizliktir en basitinden. ama fatih terim basın toplantısında kendisi de söyledi başkan ayağına kadar yönetici, hem de üst düzey bir yönetici yolluyor fatih terim "gerekirse ben başkanı ararım" diyor. kimse kusura bakmasın da istediğin kadar kulübün efsanesi ol, sen gerekirse başkanı arayamazsın, başkan seni çağırıyorsa gidersin.

    galatasaray kimsenin babasının çiftliği değildir. bu süreçte iki taraf da büyük yanlışlar yapmıştır ve bunları ısıtıp ısıtıp konuşmak kulübe zarar vermekten başka bir boka yaramıyor. gerçekten takımını seven adam ünal aysal'ın kulübün efsanesine yaptığı yanlışı unutmayacağı gibi, o efsanenin 3 ay önce tanımıyorum dediği şikecilerin federasyonu ile bir anda can ciğer kuzu sarması olmasını da unutmaz. yapılanı unutmayacağı gibi, sakız gibi uzatıp kulübüne de zarar vermez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın