resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4287
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan fanatiklerce savunulan başkan.

    bak bak ne demiş fatih terim için "sözleşme konusunda direten"

    hangi sözleşme? pardon!? 404 not found...

    2013 mayısında şampiyon olan ve şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynayan takımın hocasına sözleşme teklifi bile yapılmadı ve arkasından işler çevrilerek başka teknik adamlarla görüşüldü. o görüşülen teknik adamlar bile kabul etti kendilerine teklif geldiğini.

    fatih terim'in savunulmaya ihtiyacı yok ayrıca, herkes neyin ne olduğunu biliyor milli takıma gitmesini istemesem de, gözümde süper kurumsallar kadar rezil değildir hiçbir zaman.

    zaten biri galatasaray efsanesi diğeri bir iş adamıdır. ölümüne savunduğun ünal aysal uefa kupası finalini izlemiş midir sizce?

    adamın 2011'e kadar futbolla bir alakası bile yoktu, bir de 2005 yıllarında galatasaray'ın hisselerini aig'den satın alıp, üstüne kar koyarak kulübe çakmıştı, ergen olmayanlar hatırlar.

    süper galatasaraylı ünal bey, hepimizden daha koyu galatasaraylı kesinlikle.

    her şeyi geçtim kulübün efsanesine bu şekilde muamele edilmesi beni her zaman rahatsız eder, ağlasan da, sızlasan da, delirsen de fatih terim galatasaray efsanesidir. heykeli dikilecek bir kişi olacaksa tartışmasız bu fatih terim'dir.

    2011'de yapsaydı ya süper kurumsal başkanınız fatih hocayla 5-10 senelik sözleşme. kim karşı çıkardı buna, hiç kimse.

    ama her sene +1 +1 gitmek işine geliyordu zamanı gelince rahat rahat göndermek için. lise zihniyeti aynen devam işte. tam liseli hocası mancini'de. o zümre memnundur mancini'den kesin. galatasaray'ın her başarılı olduğu zamanlarda hele ki başında da fatih terim varsa kesin lise zihniyeti tekere çomak sokar. gerekirse başkanı bile görevden alırlar faruk süren'de olduğu gibi.

    ünal bey'de başkanlık yerine liselilerin istediği adamları yönetime alarak eski adamların çoğunu gönderdi, fatih terim'in gönderilmesi de eylülde olan bir şey değil aylar öncesinde de planlanmış bir şeydi.

    neyse aziz yıldırımlaşma sürecinde kendisine ve destekçilerine başarılar, şike yapsa ünal aysal maskesi takıp dolaşacak galatasaraylı kitlesini de görmüş oluyoruz fenerliler de olduğu gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın