resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4285
    kendisi takımın başında hocası varken yaz sezonunda yeni hocalarla görüşecek tıynettedir

    antremandaki hocayı kovacak egoya sahiptir. deplasmanda alınan derbi galibiyetinde futbolcuları kutlayıp teknik kadroyu kutlamayacak kadar küçük hesaplardadır.

    hala burada savunucuları da var, savunucuları ile beraber belçika'da bir takımı satın alıp mancini ile beraber orda takılsa ne kadar güzel olur. her zaman söylediği gibi futboldan anlamadığı gerçeğini göstermektedir. fatih terim'i gönderip yerine hagi'yi teknik direktör olarak düşünecek kadar vizyonludur.

    ayrıca gs tv'de ali kırca ile yaptığı söyleşide fatih terim'i "telefonuma çıkmadı, mesajıma dönmedi" gibi saçma sebeplerle gönderilmediğini söyleyerek o zamanlarda söylediklerini yalanlamıştır, ardından da ligde alınan 3 beraberlik ve real madrid maçını bahane göstermiştir. koca fatih terim'in kredisi bu kadar işte 3 beraberlik ve şampiyonlar ligi mağlubiyeti.

    gerçi takım 5'de 5 yapıp real madrid'i tt arena'da yenseydi yine gönderecekti fatih terim'i bu kesin.

    fatih terim gidiyorsa yerine gelecek adam mourinho'dur. mourinho'yu getiremiyorsan fatih terim gibi elit teknik adamı yollayamazsın.

    mancini tercihi de ayrı bir skandal, kağıt üstünde mancini'nin 3 serie a, 1 premier league şampiyonluğu bulunuyor ama italya'da ki üç şampiyonluk juventus ve milan'ın şikeden ceza aldığı ve inter'in rakipsiz kaldığı yıllarda manchester city'de de son maçta zar zor kazanılan şampiyonluk. transfere 500 milyon euro harcayıp arap sermayesiyle bile zar zor şampiyon olabilen bir teknik adam ki, 2012-2013 cl grubunda city'yi sonuncu yapacak kadar başarılıdır(!).
App Store'dan indirin Google Play'den alın