• 5
    kendisi malum iddialar sonrasında şöyle demişti:

    "ne iddia edildiği gibi soyunma odasına girilmiş, ne de 500bin liralık prim sözü verilmiştir. bu iddia asılsız olduğu kadar ahlak sınırlarını da aşmıştır."

    ama ünlü filozof aykut kocaman'ın dediği gibi gerçeklerin bir gün ortaya çıkma özelliği vardır.

    https://twitter.com/...s/406318604401922048

    dün bir arkadaşla sohbet ettik. sergen'in gaziantepspor antrenörü olmasıyla ilgili. goygoy da oldu ama lige nasıl etki eder, renk getirmesi muhtemel mi, takımı toparlar mı, kariyeri için nasıl olur, ani ve riskli karar sağlıklı olabilir mi vs. hakkında konuştuk. ama 24 saat geçmeden yalan muhabbetten öte bir şey yapmadığımızı ve goygoydan ileri giderek hata yaptığımızı farkettim. halbuki konu da öyle büyük değil yani. alakasız bir bakan, sergen, antep, 500bin lira falan. yani son birkaç senede, ülkede sadece sporla ilgili yaşanan skandal ve hayal kırıklığına uğratıcı birçok olaya kıyasla. ama insan acaba diyor ya hani. ya yoğun duygular beslediğimiz, üzerine düşünüp taşındığımız ve konuştuğumuz bazı şeylerin yalandan başka bir şey olmadığını, boşuna olduğunu farkedersek bir gün? kendi adıma söyleyeyim; inşallah ya hiç farketmeyecek kadar uyurum, ya da bir an önce farkederim.

    düz: arkadaşlar uyardı sağolsunlar. sözün orijinali "gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır." mış. hay aksi, kendisinin skeptisizm üzerine yazdığı onlarca makaleyi okumama rağmen yanlış alıntılama yapmışım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın