• 9
    en büyük sebebi moderatörlerin saygısız olmalarıdır.

    yazılan bir entryi niteliksiz entry konumuna sokup siliyorlar. silmeyeceksin ulan, benim fikrim o, neye göre niteliksiz, kime göre niteliksiz? neyle ölçtünde niteliksiz olduğuna karar verdin? sözlüğe yazılan her halt, troller dahil niteliklide bir benim yorumummu niteliksiz? ayrıca sana göre niteliksizdir, bana göre niteliklidir söylediğim şey. ne diye benim fikrikmi, yorumumu siliyorsun? silmeyeceksin kardeşim. siliyorsan bana yazma hakkı vermeyeceksin burada. verdiysen fikrimi silmeyeceksin.

    niteliksiz entry diye sildikleri konuda aşağıdaki konu ;

    mevzu caner erkinin aldatılma olayı,

    benim niteliksiz bulunan yorumum ise şu;

    "aynı haber wesley sneijder üzerine yapılsaydı ahlaksız, şerefsiz, satılmış basın olacakken, rakip takım futbolcusuna yapılınca goy goy yapabiliyoruz, ne kadar iki yüzlü bir toplumuz" gibisinden birşeyler yazmıştım, sözlüğün saygısız modları bu yorumu niteliksiz bulmuşlar beyefendiler. şimdi muhtemelen bunuda niteliksiz bulacaklar, hatta cezalandıracaklar beni.
    umurumdamı? değil, alın sözlüğünüz sizin olsun.

    siz trollerin insanları birbirine düşüren saçma sapan yorumlarını tutun burada, doğru söyleyeni dokuz köyden kovun yazdıkları niteliksiz diye.

    bende kabahat bu yaşımda çoluğun çocuğun arasına katıldımda fikirlerimi paylaşıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın