• 76
    kendisine ne kadar ceza verilir bilmem ama çok iyi gemçirmiştir hatta o dirseği atan mirza begic bundan sonraki hayatında dirsek atmadan evvel iyi bir düşünür sanırım. yalnız benim beklediğim şöyle georgios printezis'e de ağzı bir tarafa burnu bir tarafa olacak şekilde iyi bir yapıştırmasıydı**

    ceza durumu ile ilgili benim aklıma nenad krstiç'in bir milli maç sırasında tek tek yunanlı oyunculara dalması, ardından görevlilerin oturduğu bir sandalyeyi kaparak oyuncuların üzerine fırlatmasıyla aldığı 3 maçlık ceza geliyor. krstic olayın başında alakasız bir durumdaydı bu kavga başlarken, teodosic ile bir yunanlı oyuncu sürtüşürken ortalık gerilmeye başladığı an, krstic "durun la siz iyi geremiyorsunuz" deyip gelişine herkese daldı, bu durumda bile 3 maç aldı.

    şimdi bonsu'nun pozisyonu ile karşılaştırırsak bu olayı, bonsu adam adama begic ile takılırken, dirseği yiyor, haliyle sinirleniyor ve yapısı gereği bir tane sallıyor, ama işte begic de karsılık verince bizim oğlan deliye dönüyor. ondan sonra tutabilene aşk olsun. karşılaştırırsak yani bırak 5-10 maçı 3'ten az alması lazım ama sıkıntı orada kararı veren fiba idi burada uleb verecek.

    edit: lenus sağ olsun, hatırlattı, krstic'in pozisyonunu bilmeyenler için: http://youtu.be/He4pq4BErJo
App Store'dan indirin Google Play'den alın