resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4167
    kendisi hakkında aynı renklere gönül verdiğim insanlar tarafından yapılan acımasızca yorumları okurken hüzünlendiğim oyuncumuz. inter'in efsane döneminde eto'o ve militoyla neler yaptığı, özellikle milito'yu dünya'nın sayılı golcüleri arasına soktuğu sezon dün gibi aklımda. oyun sistemini hiç tereddüt etmeden sneijder'in üzerine kuran mourinho'nun da hakkını vermek lazım. o kadar iyi analiz etti ki sneijder'i, hayal kırıklıklarıyla dolu madrid macerasından sonra toparlanmasında ki en büyük pay kendisine ait.

    neyse gelelim bizim hikayemize. oynadığı maçlar da ki galatasaray ile oynamadığı maçlar da ki galatasaray arasında özellikle pas ritmi konusunda ciddi bir uçurum var. aniden oyunun yönünü değiştiren ve pas akışını hızlandıran bir sneijderle galatasaray'ın ofansif gücü bambaşka bir hal alıyor. özellikle oynadığı son 4-5 maçta form tuttuğu zaman neler yapabileceğini biraz olsun görmüş olmamız lazım. tam bu dönemde sakatlanması büyük şanssızlık oldu ama dönüşünün muhteşem olacağını düşünüyorum.

    mancini'nin devre arası transfer politikası da sezon içerisinde ki performansını etkileyecektir. mourinho gibi oyunu onun üzerine kurup, takıma da aynı futbol dilini konuştuğu bir kaç oyuncuyu serpiştirirse inter döneminde mourinho'nun kendisinden aldığı muazzam verimi alabilir. uzun lafın kısası, mancini'nin takım reçetesine yazabileceği en etkili ilaç, wesley sneijder'dir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın