resim
Eray İşcan
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:32
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 407
    yetenekli olduğu düşünülen birçok kaleciye yapılması gerektiği gibi niye daha küçük kulüplere kiralanmadığını merak ettiğim kalecimiz. artık avrupa'nın bazı büyük takımlarında kale iyice gençlere teslim edilmeye başlandı gerçi ama onlarda bizdeki gibi taraftar yok demek ki bizde yaparsan böyle oluyor işte.
    27 kasım 2013 real madrid galatasaray maçında bariz hatalı yediği tek golü real madrid'in ikinci golüdür. burada asıl sorumlu olan kendisine bu maçta şans veren mancini ve antrenörü taffarel'dir. daha da sorumlu olan sezon başında iki farklı kalecisi varken tecrübesiz eray'a daha fazla güvenip diğer iki kalecisini de ona rağmen elinde tutan eski teknik direktörümüz ve futbol sorumlusu yöneticimizdir.
    tamam yetenekli kaleci demiyorum, koruyalım demiyorum ama genç bir kaleciyi kesinlikle kazanmak zorunda olmadığımız bir maçta kesin favori görülmediğimiz bir takıma karşı maçı satmış gibi yargılamanın da anlamı yok. ilk goldeki vuruş gayet klas bir vuruştu. üstten auta gidiyor diye bıraktığı belliydi. işte tecrübesizlik. 3. ve 4. golü muslera da yiyebilirdi.
    kendisinin yerine yıllardır bu takımın yedek kalecisi olarak beklemiş nispeten daha tecrübeli bir kaleci de seçilebilirdi. o yüzden asıl sorumlular başkalarıdır.
    hepimizin dediği gibi kadro planlaması. mancini'nin de ötesinde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın