resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1616
    tolunay kafkas, “top dany’ye geldiğinde kalp krizi geçiriyordum” derdi?
    "evet, bana sürekli bunu söylüyordu, ben de ona “koç, benim oyun tarzım bu” derdim. ben böyleyim, bugünden yarına değişemem. bence benim kalitelerimden biri bu, beni karakterize eden özellik bu. bu iyi bir özelliktir demiyorum ama beni ben yapan özelliklerden biri. bir gün bir maçta ceza sahasında bir kontrol yaptım, yanda tolunay hoca’yı gördüm, kafasından şapkayı çıkarıp yere fırlattı. maçın sonunda bana “sen delisin” diyordu. ben de “koç, ben deli değilim, dany’yim. ben böyleyim. içimden bir şey yapmak geliyorsa onu yapıyorum, oluyor oluyor, olmuyor onu da o zaman düşünüyorum” demiştim.
    ‘basit oyna diyorlar...’
    peki fatih hoca ne diyor bu işe?
    oh, fatih terim. “no risk, dany, no risk! play simple!” (risk yok dany, basit oyna!) ben de ona tamam diyorum. ama ikimiz de biliyoruz ki pozisyon geldiğinde dany yine dany. dediğim gibi, huyum bu, mahsustan yapmıyorum. eğer içimden hücumcuya çalım atmak geliyorsa atmalıyım o çalımı. ben böyleyim, bütün antrenörlerim de bunu biliyor. karakterim bu. nasıl bir hücumcu kafaya çıkıyor içgüdüsel olarak, ben de örneğin topu göğsümle karşılayabilirim.
    tribünde, geride kaldığın adama yetişeceğine dair bir inanç, güven oluştu. bugüne kadar tek yetişemediğin oyuncu wellbeck’ti herhalde..."

    bak bak bak laflara bak o ne özgüven o!!!
    adam tam bir el bombası. genelde atanın elinde patlayan cinsten ama. geldiğinden beri bir türlü ne güven verdi ne uyum sağladı. sezon sonu beklenmeden gönderilmeli net!
App Store'dan indirin Google Play'den alın