• 17371
    “real madrid ile oynadığımız unutulmasın, eksik de olsa real madrid. mağlubiyete kılıf bulmaya çalışmıyorum, bu maçı böyle kaybetmemeliydik. yönetici olmamı bırakın taraftar olarak da kahroldum. defansta arızalar olduğu açık, kalecimizin genç ve tecrübesizliğimizin de etkisi var ancak tüm suçu ona yüklememek lazım. teknik kadronun çözüm bulması gereken acil konular var”.

    “türkiye gibi futbolun çok gözde olduğu yerlerde herkes teknik direktördür. bir şey kötü gittiğimiz zaman herkes bir şeyler söyler. mancini, kariyerini ve başarılarını ispat etmiş bir teknik adam. ona inanıyoruz. her şey bitmiş değil. mancini'ye desteğmiiz tam. kendisini ispat etmiş dünya çapında bir teknik adam. galatasaray bu darboğazdan çıkacaktır.”

    “juventus'u yenmememiz için bir sebep yok. galatasaray her zaman her şeyi yapabilecek güçte. yeter ki oyuncularımız konsantrasyonu ve yürekleri ortaya koysunlar”.

    “medyadaki yayınları takip ederseniz yeni bir cephe açılmış durumda. birkaç cephede birden savaşıyoruz. bana göre bize göre bilinçli bir operasyon cereyan ediyor. bunların karşısında duracak güçteyiz”

    “fatih terim döneminde de bu sonuçları aldık, o sonuçlara bakın. fatih hoca ile ilk maçtan ayrılana kadar aldığımız sonuçlarda ortada. çok parlak bir dönemden çok kara bir döneme geçiş yaptık diye bir şey söyleyemeyiz”.

    "kadromuzdaki eksikleri giderdikten, ekibimizi daha da güçlendirdikten sonra ikinci yarıda mancini'nin gerçek kabiliyetlerini ve galatasaray'ın gerçek gücünü herkes görecek. liderle aramızdaki 9 puanlık fark da kapanacak"

    "bu gerçeği gözden kaçırmamak lazım. bence galatasaray gerçek gücünü sahaya yansıtamadı. defansta çok gereksiz, talihsiz aksamalarımız oldu. bu kadar golü de o yüzden yedik. hiçbir oyuncumuzun yüzde 100 kapasitede oynayabildiğini söyleyemeyiz. talihsiz bir geceydi"

    "(gbkz: real madrid maçından ne sonuç alırsak alalım, son maçımızda juventus'u yenmek zorundaydık). değişen bir şey yok. şampiyonlar ligi'nde yolumuza devam edebilmek için kendi seyircimiz önünde juventus'a karşı kazanmamız gerekiyor. yolumuz hala açık"

    "burada çok genç bir oyuncudan bahsediyoruz. bu aşamada muslera'nın sakatlığından dolayı mecburen kaleye geçen eray'ın üzerine bu kadar gidilirse, gelecekte parlak kariyer sahibi olabilecek bir gencin önünü kesmiş oluruz"

    galatasaray basın sözcüsü şükrü ergün

    açıklama normal denebilecek bir açıklama, o konuda pek eleştiri yapmayacağım da "real madrid maçından ne sonuç alırsak alalım, son maçımızda juventus'u yenmek zorundaydık" ne amk! adamlardaki ciddiyete bak... hayır ağzımdan bir şey kaçıracağım sonuçta yöneticimizdir ama insan bir puan durumuna bakar, son maç öncesi galip gelseymişiz juventus maçında berabere kalınca ne oluyormuş? bir de şimdi ne oluyormuş? bilip de böyle konuşuyorsa bu sefer de taraftarı salak yerine koyuyor...

    ulan şöyle adamlar benim, senin kadar galatasaray'ı düşünüyorlarsa adam değilim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın