• 105
    sözlüğe girdiğimden beri bu "şirket"le ilgili başlıklara yazmaktan kaçınıyorum . yazmak istemememin sebebi ise galatasarayımızın sözlüğünde konuşacak paylaşacak daha güzel konularımız daha önemli değerlerimiz olduğunu düşünmemdendir. bu "şirket"le ilgili başlıkların içindeki entry sayısındaki artışın her geçen gün artmasını bu şirketi gerektiğinden fazla önemsememizden çok bu “şirket”in gündeme kalmak adına yaptıklarına bağlıyorum.
    tabi şu sıralar en büyük eğlencemizin bu "şirket"in icraatleri olduğu görüşüne kesinlikle katılmaktayım. yeni sezonda daha farklı daha bizden daha değerli eğlencelerimiz olacağına inandığımdan şu sıralar bu "şirket"le ilgili sözlükteki entry ve başlık patlamasının yakın zamanda sona ereceğini düşünüyorum.

    şirket diye bahsetmemin nedenine gelince efendim burada *genel olarak futbol ağırlıklı olmak üzere bütün spor dallarından bahsediyoruz. bu şirketi yani fenerbahçe dediğimiz oluşumu çoğunlukla futbol takımı olarak ele alıyoruz. son günlerde hem ülke hemde sözlük gündemini hayli meşgul eden mehmet topuz konusunda sonuca varıldı ve mehmet topuz fenerbahçeyle sözleşme imzaladı. hem de bundan önce sadece dünyanın en önemli oyuncularından biri olan roberto carlosun sözleşme imzaladığı şükrü saraçoğlu stadında. mehmet topuz roberto carlos kadar dünya yıldızımıdır ki onun elde ettiği başarıları onun kazandığı kupaları kazanmışmıdır ki onunla aynı kefeye konmuş ve sadece carlosa yapılan güzellik diyelim bu topuz kişisine de yapılmıştır. neyse bizi ilgilendirmez bu şirketin futbolcu anlayışı. bu şirket ki kendileri fenerbahçe spor klübü oluyor bu işi sadece kendi pazarlarını büyütmek daha fazla kişiyi etki altına almayı başarı saymaktadır. daha çok fenerbahçeli demek daha çok para daha çok ses demektir ne de olsa. fakat ruh dediğimiz şey takıma duyulan bağlılık sevgi tutku adına her ne denirse bu şey bu şirkette hayli geride yer almaktadır. daha dün beşiktaşlıyım diyen bir futbolcuyu tamamen duygusal(!) sebeplerle takıma bağlayıp stadda sözleşme imzalayınca ve kafasına bir herkes fenerbahçeli olacak şapkası geçirildiği anda fenerbahçeli olmuştur. şu an bunu eleştiren az da olsa fenerbahçeli taraftar olsa da 2 aya kadar onlar da topuzlarını benimseyecek ona gerçek fenerbahçeli gözüyle bakmaya başlayacaklardır. ne kadar kalabalık görünürlerse o kadar büyük olacaklarını sandıklarından olsa gerek gayet mutludur bu taraftarlar şu anda.

    bir de galatasarayıma bir de renktaşlarıma bakıyorum ruh,vefa gibi manevi şeylerin peşinde koşmaktayız en azından koşmaya çalışmaktayız..başarıyı parayla pulla medyayla değil ruhla vefa gösterilen oyuncuların önderliğinde göreceklerine inanmakta çoğu renktaşım benim gibi. vefasızlıkla suçladığımız galatasarayı eleştiriyoruz yerden yere vuruyoruz yeri geldiğinde ama fenerbahçeli taraftarların vefa gösterilmesini istedikleri bunun uğruna kendi aralarında bölündükleri kaç tane futbolcusu var fenerbahçelerinde.ben hiç hatırlamıyorum da...

    son olarak şu şirketi gördükten sonra bir kez daha ;
    iyi ki varsın cimbomum iyi ki varsın..

    iyi ki varsınız renktaşlarım;
    futbolculara aslanımız canımız gözbebeğimiz gözüyle baktığınız onları köle gözüyle görmediğiniz için. onlardan sırf forma alıyorum maçlara gidiyorum benim paramla yaşıyorlar diye fayda beklemediğiniz için..
App Store'dan indirin Google Play'den alın