• 17341
    "marcelo iyileşti ve çok iyi durumda. khedira ve ronaldo oynamayacak. modric de cezalı durumda."

    "biz kendimize güveniyoruz. ama galatasaray'ı 6-1 yendikten sonra hoca değişikliği oldu. juventus'a karşı etkili oldular. ilk maça göre bence tamamen farklı bir maç olacak."

    "varane'nın 10-12 günlük dinlenmeye ihtiyacı var. başka bir ameliyat söz konusu değil."

    "illaramendi ve xabi alonso iyi bir ikili oldu. hızlı oynuyorlar. xabi alonso'ya dikkat etmemiz gerekiyor. önemli bir sakatlıktan çıktı. belkide yarın onu oynatmayabilirim."

    "son dönemde çok etkin oynuyoruz. çok saldırgan oynuyoruz. defans oyuncularımız da hücuma katkı sağlıyor. takım olarak da savunmada iyi durumdayız."

    "önemli eksiklerimiz var ama bizim de geniş ve iyi bir kadromuz var. tabii ki sakatlık olmasını kimse istemez ama futbol böyle bir şey."

    "bale, ronaldo olmadığı için sol kanatta oynamayacak. o tarz bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum. solda oynarsa çok fazla içe girmesi gerekir. kanatlarda ters ayaklı oyuncularımı oynatmayı tercih ediyorum."

    "ronaldo valladolid maçında oynamak onusunda kendisine güveniyor. tabii ki her hangi bir komplikasyon olmazsa oynayabilir. ama onu riske etmek istemiyoruz. şu anki hali ile bu daha kötü sonuçlanabilir. ancak valladolid maçında oynayabileceğini tahmin ediyorum."

    "bence mancini çok tecrübeli bir çalıştırıcı. italya'da çok iyi işler çıkarttıç. premier ligi kazanmak kolay değil. orada da şampiyon oldu. galatasaray'da yeni bir maceraya atıldı. orada başarılı olacağına inanıyorum."

    "bizim önümüzde iki maç var. biz bu iki maçı da kazanmak istiyoruz."

    "biz farklı sistemlerde oynayabilen bir takımız. khedira'sız 4-3-3 oynamak zor tabii. ama sistemi de değiştirebiliriz."
    "varane'nın dizinde bir problem var dinlendirilmesi gerekiyor."

    "ronaldo yarın oynayamayacak. o yarın takımdan ayrı çalışacak. çok önemli bir sorunu yok ama bakalım cumartesi günü oynayabilecek mi? onun yerine almeira maçında oyuna giren di maria iyi bir iş çıkarttı. ona görev verebilirim ama tabii başka alternatiflerde var."

    carlo ancelotti
App Store'dan indirin Google Play'den alın