resim
Eray İşcan
Takım:-
Mevki:Kaleci
Yaş:32
Boy:1.97
Uyruk:Türkiye
  • 235
    15-16 yıldır sokakta, halı sahada top oynayan birisiyim. oynadığım maçların çoğunda kalecilik yaptım. kaleciliğe ayrı bir ilgim ve özencim var. bu yüzden izlediğim maçlarda az çok yapabiliyorum iyi kaleci kötü kaleci ayrımını.

    kimsenin gücüne gitmesin ama eray işcan net kötü kaleci. uzun ve hantal kaleci olmasının yanında pozisyon bilgisi zayıf ve 22 yaşında bir oyuncuya göre olmaması gerektiği kadar toy. 13 eylül 2013 galatasaray antalyaspor maçında ilk kez 90 dakika izleme fırsatı bulduk. o maçta anladım olmayacak kaleci olduğunu. çıkması gereken birebir pozisyonlarda geri koşuyor, oyunu çok önden seyrediyor, yan toplarda nerede duracağını sapıtıyor falan hakikaten 22 yaşındaki profesyonel bir oyuncuya yakışmayacak nitelikler bunlar.

    23 kasım 2013 galatasaray sivasspor maçında da dikkat edilirse oyunu hep önden seyretti hatta cicinho bir kez denedi önde görüp, yüreklerin ağızlara gelmesine yetti. özet olarak ufuk ceylan, vanja ivesa muadili bir kaleci ve gerçekten hiç güven vermiyor, stoperlerimize dikkat edilirse kalede eray'ın olduğunu bildiklerinden ekstra motivasyon ve çabayla oynuyorlar bu da onları bazen hata yapmaya ve saçmalamaya itiyor.

    ptt 1. lig'de gerçekten kapı gibi kaleciler varken ya da süper lig'de ortalama üstü bir kaleci takviyesi yapılabilecekken kaleyi eray'a emanet etmek pek akıl karı gelmiyor bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın