resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 4122
    kendisi 1 santraforla, 2 santraforla, 3 santraforla(pandev,eto'o,milito), 4 santraforla, 14 santraforla oynayabilir. haninna :(

    bence sorun olarak kendisini tespit etmek yanlıştır. puan kaybedilen maçlara gözle bakıldığında sebebin kendisinden çok; başka oyuncularda olduğu, en azından kendisinin bir hatası olmadığı açıktır.

    sneijder şu ana kadar beklentileri karşılayamadı lafına katılıyorum. benim de beklentilerimi henüz karşılayamadı. karşılayacağına da sonuna kadar inanıyorum. fakat geldiğinden beri takıma katkı yaptığı ve takımın seviyesinin altına oynamadığı da çok net. sağlam bir defans hattımız ve pas temposunu düşüren, adam eksiltemeyen, çok top kaybeden ve seri hareketler yapamayan bazı orta saha oyuncularımız yüzünden de takım olarak atak organizasyonu konusunda da sıkıntı çekiyoruz. bir de bize yıldız yaramıyo yeaa ayakları da yapılmamalı. sneijder gerçek bir yıldız. öyle zamanında bize gelen sorunlu adamlar gibi ya da uefa avrupa ligi seviyesinde zar zor oynayan adamlara yıldız denilen ortamda tabii yıldızlar tutmuyo yeaa olur. lincoln bile sneijder yanında, hagi'nin yanındaki alex beelki olabilir. sneijder hem milli takımda hem gittiği her takımda kendi kalitesini kanıtlamış, mental sorunları olmayan çok büyük başarılarda baş rol oynamış bir (caps lock açik)dünya yıldızıdır.

    illa kendisi üzerine sistem kurulmasına gerek de yoktur. sistemde de çok fazla sorun yoktur. sistem değişebilir, sorun değil ama önce belli oyuncuların değişmesi gerekir.

    sneijder, drogba geldikten sonra iyi oynayamamaya başladık yeaa demek de bence direk net yanlıştır. geçen sene ilk yarı sezonda puan kaybı üzerine puan kaybı yapıyorduk hatta şampiyon 60 puan alamayacak yeaaa geyikleri dönüyordu... 2. yarı 6-7 galibiyet üst üste aldık ve schalke(geçen sene), real madrid gibi gerçekten güçlü takımlara karşı başa baş oynadık... benim gözümde futbolu iyi yorumlayan ve maçları izleyen bir insan sneijder'in geldikten sonra takıma kattıklarını çok net görebilir.

    kendisi çok da şanssızdır bu sene hem süper kupada(2) hem bursa hem eskişehir(2) maçında çok iyi vuruşları normalde gol olacak vuruşları kalecilerin o anlık muhteşem kurtarışlarıyla(ki karamsar olursak bile o şutların en az 2-3'ü gol normalde) engellenmiştir. onların 2-3'ü gol olsa şimdi yeni hagi ilan edilmeye başlanırdı... ayrıca o vuruşları %90 gol yapan burak yılmaz da bu süreçte bursaspor maçı başta olmak üzere çok üst düzey sneijder paslarını golle sonuçlandıramamıştır. çoğu zaman da pası verip bir sonraki hareketine yönelir ama pas attığı adamlar da alır topu eveler geveler oyunu sıkıştırır. bu da bu senenin bazı ataklarının özetidir.

    sneijder gibi oynayamıyor ama kötü oynuyor demek bence haksızlık. sorun sneijder'de demek ona haksızlıktır. çok daha iyi olabilir demek doğrusudur benim gözümde...
App Store'dan indirin Google Play'den alın