• 17339
    "hakan çocukluğundan beri galatasaraylı. ama sonuçta profesyonel düşünmek gerek. hangi takım hakan'a değer verirse o da çıkar göğsünü gere gere en iyi şekilde temsil eder. ortada hiçbir neden yokken süperlig takımlarıyla ilişkilendirilmekten çok rahatsız. hakan hamburg'da çok mutlu"

    " hakan, çok iyi bir oyuncu. tabii ki italya, ingiltere, ispanya ve türkiye'den teklifler alıyor. bu çok normal. ama hamburg'da süren anlaşması varken, kendisinin süper lig takımlarıyla ilişkilendirilmesi, asılsız bu haberler kendisini çok üzüyor. milli takım oyuncusu için bu tür dedikodu çıkaranların amacını anlamak mümkün değil. kendisi hamburg'da çok mutlu. oğlumun ve bizim aile olarak önceliğimiz hakan'ın almanya'da kalması ve burada oynamasıdır"

    "hakan u-16 itibaren milli takımın bütün kademelerde oynadı. iki ülke arasında karar vermesi gerektiği zaman kendini daha rahat hissettiği için türkiye'yi seçti. fatih terim'le görüşmemizde hakan'a güvendiğini milli takımda yer almaya devam edeceğini söyledi. hakan, terim'i çok seviyor. büyük hayranlık duyuyor"

    "ben uzun yıllar amatör futbolculuk ve antrenörlük yaptım. hakan ve kardeşi muhammed'i alt yapıyla tanıştırdıktan sonra kendi takımlarımda 12 yaşına kadar oynattım. sonra üst düzeye geldiklerinde başka takımlara transfer oldular. ben çocuklarımın yeteneklerine inandım ve buraya kadar geleceklerini çok önceden gördüm"

    "hakan üstüne düşen görevi yapıyor. ama hamburg onun üstün meziyetleri daha görmedi. takımının lige kötü başlamasının da etkisi. hakan, henüz gerçek potansiyeline ulaşmadı. ama her maç üstüne koyarak daha iyi olacağına inanıyorum"

    hakan çalhanoğlu'nun babası hüseyin çalhanoğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın