*

  • 18
    geçen hafta,fikstürü önüme koyup baktığım zaman, önümüzdeki 3 haftadan 9 puan çıkarırsak, (sarı kuşun puan ve puanlar kaybedeceğini öngörerek) devre arasına çok daha moralli ve devre arasının pozitif getirilerine binayen çok daha inanarak ligi yeniden şampiyon bitiren ve 4.yıldızı göğsüne takan bir galatasaray olacağını zannediyorum.

    bu akşam oynanan beşiktaş-torku konyaspor maçında, r.t.erdoğan stadının zemini çok kötüydü. istanbul'un bu hafta alacağı yağışla birlikte daha da kötü olacak ki , özellikle kanat oyuncularımızı ve defansın arkasına sürekli koşu yapan burak yılmaz'ı hem teknik, hem de kondisyon olarak çok fazla etkileyecektir. vasat "tiki-takalar" ve ceza sahası dışından çok fazla şut çeken kasımpaşa karşısında erken bir gol bulabilirsek, maçı lehimize kolaylaştıran etken olacaktır.

    27 kasım akşamı real madrid ile oynayacağımız maçın sonucu ne olursa olsun, mancini kesinlikle rotasyonlu bir kadro ile bu maça çıkmamalı. mevcut durum itibarı ile ligin ilk yarısının en kritik maçı olacaktır bizim için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın