2013-14 Türkiye Süper Lig 12.Hafta Maçı
19:00 Türk Telekom Arena
2 - 1
  • 93
    maçı opel tribününden izledim, arena'da izlediğim üçüncü galatasaray maçıydı. balıkesirspor'la oynadığımız kupa maçını saymazsak* 5 mayıstaki şampiyonluk maçından sonra yine bir sivasspor maçında canlı izleyebildim aslanları.

    muslera ve sneijder'in olmamasına ilaveten bir de riera ve dany'nin bek oynaması başta bu maçı da puan kaybıyla kapatacağız hissi yarattı çoğu taraftarda. ancak selçuk'un muazzam performansı melo'nun muhteşem futboluyla birleşince, korkulan olmadı zor da olsa üç puanla ayrılmayı bildik. ancak ikinci yarının başlarında çok rahat koparabileceğimiz bu maçı rakibin sezonun en kötü maçlardan birini çıkarmasına rağmen nasıl bu kadar zora sokabildik ve tek farklı galibiyetle sonuçlandırdık düşünülmesi gereken nokta bu olmalı ve bundan da gerekli ders çıkarılmalıdır.

    gökhan zan tek bir hatası hariç gerçekten şahane bir maç çıkardı, chedjou da aynı şekilde. aydın yılmaz ise mancini'nin o kadar şans vermesine rağmen bu şansı hücumda iyi kullanıyor fakat savunmaya negatif etkileri var. dikkat edilecek olursa aydın savunmaya hiç yardımcı olamadı dany'nin de kırmızı kart görmesinin üzerinden sivasspor ısrarla aydın'ın olduğu kanattan geldi ve aydın sahada geziniyor izlenimi verdi izleyicilere.

    inşallah 5 mayıstaki şampiyonluğu ilan ettiğimiz sivas maçı gibi bu maç da şampiyonluğun habercisi olur ve bu sonuç takımı ateşlemeye yarar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın