• 25
    (bkz: adam lallana/#1334750)

    yukarıdaki entry'e ilaveten:

    kalelerinde geçtiğimiz sezon 31 maçta görev alıp yanlızca 5 maçta kalesini gole kapatan arthur boruc bu sezon 12 hafatnın 6sında kalesini gole kapadı.

    onun hemen önünde clyne - lovren - fonte - shaw 4'lüsü oynuyor ve yine geride kalan 12 ahftada kusursuza yakın performans sergilediler. ayrıca bu 4'lü savunmadan toplam 2 gol 3 asistlik bir performans geldi ki, savunma oyuncuları için oldukca iyi bir istatistik.

    tek sorun neredeyse bu 4 savunmacıyı yedekleyecek bir başka savunmacılarının olmayışı. chambers ve fox mevcut savunmayı yedekleyecek kalitede değiller, ve bu yüzden devre arasında savunmaya takviye bana kalırsa şart.

    orta sahası tıkır tıkır işliyor, parlıyor. geçtiğimiz sezon toplam 5 gol 4 asistlik katkı saglayan gaston ramirez bu sezon 12 haftada yalnızca 97 dakika görev alabilidi. yani, özellikle lallana olmak üzere, schneiderlin , ward-prawse, wanyama 4'lüsü döktürüyorlar. wanyama tam bir görev adamı savunma yükünü o çekiyor, schneiderlin ise savunmaya daha yakın ancak hüucumu da olan bir oyuncu enteresan şutlar çıakrtabiliyor. ward-prawse ise bu sezon parlamaya başladı 94 doğumlu, o da oyunun iki yönünde de hep var, orta sahaya yakın yerlerdeki duran topları ve bazı kornerleri o kullanıyor. daha vakti var, parlamaya aday bir oyuncu. lallana* ise çok özel, çok değerli southampton için. takımın bu sezon her şeyi.

    hücumda ise dehşet bir zenginlik söz konusu. performansıyla milli takıma kadar yükselen rickie lambert*; hava topları, frikikler, bitiricilik tam bir komple santrafor. yanında ince işler yapmayı seven bir jay rodriguez* var ki osvaldo transferi pabucunun dama atılması bekleniyordu, ancak o da bu sezon parıl parıl parlamaya devam ediyor. son olarak son transfer osvaldo* şu sıralar genelde sonradan oyuna dahil oluyor ve southampton için o da ciddi bir koz.

    işte ilk 12 hafta sonrası görünüm böyle, umarım sezon sonuna dek southampton bu formunu bozmaz ve biz futbol dilencilerini keyiflendirmeye devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın