• 4
    gittikçe değere binendir.6+0+4 yabancı kuralısonrası, seneye 5+0+3'ün getirilmesi muhtemel, ve olur da buna şimdiden bir önlem alınmazsa sonucları gercekten felaket olabilir.

    peki şu an bir çırpıda akla gelen yerli oyuncular kimler ? bir ay sonra transfer sezonu başlayacak, yok onu getiremeyiz yok şu bu gelmez diye düşünmeden ilk aklıma gelen ve çok fazla katkı sağlayacağını düşündüğüm yerliler:

    - arda turan: şu an ilaç olur, rakiplere tokat olur. kör topal kanatsız hücuma çıktığımız düşünülürse elimizi çok kuvvetlendirir. bruma bir yanda kendisi bir yanda rahatlıkla 4 4 2 ya da 4 4 1 1 oynayabiliriz.

    - ömer toprak: ne yazık ki ihtiyactır, ne yapıp edip alınmalıdır.

    - ütopik, hayal, hayalden de öte ilkay gündogan: bir şey yazmıyorum, ama neticede türktür.*

    - nuri şahin'e net olarak sıcak bakmıyorum. tekrar 4 3 1 2 oynamasını takımın istemiyorum, bu yüzden orta sahanın ortasındaki ikili bence ne olursa olsun melo - selçuk olmalıdır.

    - yerli sağ/sol bek: anadolu takımlarından bir kaç isim ortaya atıldı, olur olmaz. konusulan isimlerin toplam 2 maçlarını 90 dakika izlemedim. özetten de topçu alınmaz. sol bekten zaten hiç ümidim yok belki bir sağ bek denenebilir.

    - mevlüt erdinc gereksizdir ve yetenekleri kısıtlı bir forvettir. bana kalırsa ciddi balondur.*

    - hakan çalhanoğlu: geleceği en parlak genç oyunculardan biri. almanya'da yetişti, büyük avantaj. toplara gerçekten dehset vuruyor. alınmalıdır, burda yavaş yavaş pişirilmelidir ve yıldız gibi parlatılmalıdır. ulan kimler geldi almanya'dan, bu çocuğa da 3 5 milyon euro rahatlıkla verilebilir.
    next hakan sükür serkan çalıkturkish dinamo barış özbek

    türkiye süper lig'den ise beğendiğim bir kaç oyuncu var, ancak çoğuna 5 ile 10 milyon euro arası fiyat çekilecektir. o yüzden bana kalırsa bulaşılmamalıdır.

    - okay yokuslu
    - adem büyük
    - aydın karabulut ve erkan zengin sudan ucuza gelip oturacaklarsa varım. dikiş tuttururlarsa engin baytar etkisi gösterirler, yok olmaz ise yol veririz. ama şu var ki sudan ucuza gelmezler .

    5 10 dakika içerisinde aklıma gelen ilk isimler bu şekilde, unuttugum çok değerli yerli oyuncular varsa daha sonra eklerim. kulübeye ve yerli rotasyonuna takviye şart!
App Store'dan indirin Google Play'den alın