resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4013
    öncelikle drogbaya delicesine hayranım, acaip seviyorum. sonralıkla da birkac kelam etmek istiyorum;

    dünkü penaltıyı yoktan var etmiştir. mukemmel bir dönüştü hala oha diyorum aklıma gelince. kendisi kullanmak istemesi de hakkıdır onde oldugumuz mac sonuna yaklasılan bir dakikada kendi yarattıgı pozisyonu golle tamamlamak isteginde olması da dogaldır. ancak drogbanın kacırmasına da ayrı bir sevindim. böylece anlaşıldı ki bu takımda frikik ve penaltı gibi direkt tek vurusla gol olabilecek topları sadece selçuk inan kullanmalı ve bundan sonra da 1. penaltıcımızın ne olursa olsun selcuk olacagını mancininin de söyleyecegi inancındayım.

    dün rahat bir andı macı kazanmamız yuksek ihtimaldi ama hep böyle olmaz. gün gelir dakika 90da sampiyonlar liginde kazanırız bu penaltıyı. söyle diyim daha dogrusu, juve macında dakika 90da kazanılsa o penaltı ve selcuk varken drogba kullanıp kacırsa yıkılırdı buralar. ben yıkardım mesela. o nedenle penaltıyı kim yaptırırsa yaptırsın hangi mac hangi dakika olursa olsun topun basına selcuk gecmeli. drogba gordugum kadarıyla penaltılarda pek basarılı olamıyor gecen sene de kacırmıstı, bunu henuz kacırdıgı bir penaltısını gormediğim selcuk inana bıraksın*.

    ayrıca son olarak "drogba lan bu kale vurusu da olsa o kullanacak olm drogba onun adı canının istediğini yapar"cıları da hic anlamıyorum. hayranlıkla izlesem de neticede galatasaray kulübünde bir oyuncudur, galatasaraydan büyük değildir. ne demek o "drogba ne isterse o olur" lafı, cıldıracagım duydukca. hani aslolan galatasaraya noldu abi aslolan drogba mı? azıcık makul düşünelim lutfen.

    son olarak, drogbayı seviyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın