resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2069
    vakt-i zamanında (futbolu bırakmasının üstünden çok geçmemişti, trt'de yorumcu ve milletvekili filan da değildi) yanlış hatırlamıyorsam eğer serhat ulueren'le televizyonda yaptığı röportajda "yedi sülaleme yetecek kadar param var" dediğini bizzat izleyince insan üzülüyor bu tip açıklamalara. yedi sülalene yetecek parayı nerede, nasıl kazandın diye merak ediyor haliyle. 1996 - 2000 döneminin yenilmez takımında düzenli oynayan her oyuncunun sadece maç primleri (sözleşme vs. filan demiyorum dikkat ederseniz sadece primler) o dönem bırakın anadolu takımlarını fenerbahçe, beşiktaş'ta forma giyen oyuncuların senelik tüm kazançlarına (sözleşme, primler vs.) bedeldi hemen hemen.

    sadece hakan şükür'e özel değil, galatasaray'dan maddi manevi dünyaları kazanıp sonra paranın konu yapılması benim sinir uçlarıma dokunuyor, dayanamıyorum.

    hakan şükür'ü hep sevdim, her zaman da seveceğim. bu veya benzeri açıklamaları da bu durumu değiştirmez. yaşayan efsanelerimizdendir ve galatasaray tarihindeki yerini almış her zaman hatırlanacaktır kral. böyle basit işlere hiç girmese keşke.
App Store'dan indirin Google Play'den alın