resim
Philippe Coutinho Correia
Takım:Al-Duhail SC
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.72
Uyruk:Brezilya
  • 6
    geçen yıl ocak ayında biz sneijder'e yazarken, gerçi ocak ayı diyorum da toplamda kaç ay sürdü bu macera; bize kaç yıl gibi geldi belli değil, liverpool da epey ilgilenmişti wesley ile. hatta ben, sneijder bizi oyalıyor, moratti'yi ikna edip liverpool ile anlaşırsa oraya gider, olmazsa bize gelir ve 'ben zaten galatasaray'ı istiyordum.' der ve biz de inanırız." diyordum. geçen süre içinde soğumuştum açıkçası.
    yani, diyeceğim o ki, liverpool da en az bizim kadar istekliydi.

    fakat ligde lider olan, bir sonraki sene şampiyonlar ligi'nde olma ihtimali çok yüksek olan biz, sneijder'i alamasaydık transfer sezonunu sadece drogba ile geçirecektik. ligde o anki durumunu şu an hatırlamıyorum ama o sezonu 7. bitirecek liverpool ise biz sneijder ile sözleşme imzaladıktan 10 gün sonra bu çocuğu yine inter'den 8.5 milyon pound'a aldı. belki b, belki c planıydı coutinho. adamlar mevki olarak kendileri için çok hayati bir noktaya, transferin son gününde aldılar bu çocuğu.

    10 numaralı formasıyla yarım sezonda 3 gol 6 asist yapan 21 yaşındaki brezilyalı, bugün everton deplasmanında gol atarak sezonu açtı. yazın da dünya kupası için a milli takıma çağırılması gündemdeymiş. bu arada u20 ve u17 brezilya milli formasıyla toplam 12 maçta 6 golü var kopilin.

    http://www.ligtv.com.tr/...ste-coutinhonin-golu
App Store'dan indirin Google Play'den alın